FUTSAL FİNALLERİNDE ÖDÜL COŞKUSU

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Türkiye Görme Engelliler Futsal final ve ödül törenine katıldı.

FUTSAL FİNALLERİNDE ÖDÜL COŞKUSU
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu, 2015 faaliyet programı doğrultusunda B2-B3 Futsal 1. Lig müsabakalarının 2. devresi olan Alanya'da 4-10 Aralık 2015 tarihlerinde oynanarak sona erdi. 7 gün devam eden müsabakalarda, Bursa Nilüfer Bld. Gesk, Çankaya Belediyesi Gesk, Ankara Aktif Gençler Gesk, Eskişehir Gesk, Timsahlar Gesk, Mersin Gesk, Malatya Yeşilyurt Gesk, Turged takımları kıran kırana mücadele etti. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçlardan sonra şampiyon belirlendi. Müsabakaların ardından şampiyon olan Bursa Nilüfer Bel. Gesk. Kupasını Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven verdi.

KAYMAKAM TANRISEVEN '' ALANYA TURİZMİN YANI SIRA SPORLA DA ANILACAK''

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ödül töreninde yapmış olduğu konuşmada, Alanya’ya yapılacak olan yeni spor kompleksleri ile Alanya’nın sporun merkezi durumuna geleceğini belirtti. Kaymakam Tanrıseven, Alanya’nın turizmin yanı sıra sporla da anılacağını söyledi. Kaymakam Tanrıseven konuşmasında şunları kaydetti. “Bizler Alanya’da Türkiye Görme Engelliler Futsal B2-B3 1.Lig 2. Devre Müsabakalarına ev sahipliği yapmaktan mutluyuz. Alanya Engelli dostu bir kent. Engelliler için düzenlenen sportif faaliyetler ev sahipliği yapmaya her zaman hazırız. Sporcularımıza bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum. Organizede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Abdullah Çetin, Son zamanlarda Alanya'da görme engeliler için bir çok müsabaka yapıldığını belirtti. Başkan Çetin, Alanya kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e müsabakalar için verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2015, 16:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83