Katarlılar Alanyaspor'u satın alacak!

Dünya futbolunda birçok dev kulüp ve lige yatırım yapan Katarlılar, Türkiye’yi gözüne kestirdi. Akdeniz sahillerini bir futbol cenneti yapmak isteyen yatırımcıların, Başakşehir’in ardından Aytemiz Alanya ve Antalyaspor’u satın almak için de önemli mesafe alındığı öğrenildi. Asıl hedefte ise ligin devleri var.

Katarlılar Alanyaspor'u satın alacak!

Fanatik Gazetesi'nden Serdar Dinçbaylı'nın haberine göre PSG ve Manchester City gibi dünya devlerini satın alan, birçok takımın ana sponsoru olan, son olarak da Süper Lig’in yayın haklarını satın alan Katarlılar, Türkiye pazarında kalıcı olmakta kararlı. Akdeniz’i futbol cenneti yapmayı planlayan ve bu işi bir ülke politikası haline de getiren Katar’ın önde gelen şirketleri, ligimizin marka değerini artıracak yatırımlara hız verdi. Kısa süre önce, Başakşehir’in yayıncı kuruluşun da sahibi olan kurumla temasta olduğu ortaya çıkmıştı. Ancak Katarlılar’ın aklı sadece İstanbul’un devlerine taş çıkaran ekipte değil.

banner111

Hem Müslüman hem Avrupalı 

Antalyaspor ve Aytemiz Alanyaspor da artık Katarlılar’ın gündeminde başrolde. İki ülkenin gelişen ticari ve stratejik ortaklıklarının da bu projelerde büyük rol oynadığı biliniyor. En kısa zamanda Akdeniz’in Süper Lig’deki 2 önemli temsilcisini satın almak isteyen şirketler, yapacakları sportif hamlelerle Süper Lig yarışına yeni bir boyut getirmek, destekledikleri hem Müslüman hem de bir ayağı Avrupa’da olan takımlarla başarıya koşmak arzusunda. Hedefin bir sonraki boyutu ise 4 büyükler!

Yıldızda sınır yok! 

Görüşmelerde şirket yöneticilerinin öne çıkardığı en önemli unsur ise harcanacak olan rakamlarda sınır olmaması. Böylece hem devler dışındaki takımların üzerindeki borç yükleri eriyecek hem de yeni sezonlarda her ekiple mücadele edebilecek seviyede transfer bütçeleri oluşacak. Böylece ligimizin dünya üzerindeki izlenme oranını da artırmak isteyen Katarlılar, yeni sezon öncesinde adı geçen kulüplerle final görüşmelerini yapacak.

Taraftar tepki gösterdi


Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere bazı taraftarlar sıcak bakarken bazıları ise büyük tepki göstererek Aytemiz Alanyaspor'un satılmaması gerektiğini söylediler. 

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 16:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83