KESTELSPOR 4. VİTESTE

Antalya Süper Amatör Kümede şampiyonluk mücadelesi veren Kestelspor, ligin ilk devresini tamamlamıştı. Grup maçlarında oynadığı 8 maçını da galibiyetle tamamlayan Kestelspor, 2. devrenin ilk maçında Manavgat Belediyespor’a konuk oldu.

KESTELSPOR 4. VİTESTE
Antalya Süper Amatör Kümede şampiyonluk mücadelesi veren Kestelspor, ligin ilk devresini tamamlamıştı. Grup maçlarında oynadığı 8 maçını da galibiyetle tamamlayan Kestelspor, 2. devrenin ilk maçında Manavgat Belediyespor’a konuk oldu. Manavgat Belediyesi Atatürk stadında oynanan mücadelede Volkan Sayar düdük çaldı. Kestelspor’un son 2 haftada ki performans düşüklüğü bu Manavgat Belediyespor karşısında da görüldü. Rakip kalede daha çok pozisyon üreten Kestelspor, 36’da eşitliği tartışmalı bir golle bozdu. Bu dakikada kazanılan serbest atışta top savunamadan geri döndü. Dönen topu Ömer Ahmet’e aktardı.  Ahmet’in sert şutu önce üst direğe sonra yere çarparak oyun alanına geri döndü. Bu pozisyonda yan hakem ve orta çizgiye koşarak golü verdi. Maçın orta hakemi Volkan Sayar’da orta noktayı gösterdi. Hakemler bu pozisyonda golü verirken ev sahibi ekibin oyuncuların pozsiyonun gol olmadığı yönündeki itirazı kararı değiştirmedi. Karşılaşmada ilk 45 dakika 1-0 Kestelspor’un üstünlüğü ile geçildi.
Mücadelenin 2’inci devresi gollü bir mücadeleye sahne oldu. 49’da Ömer takımının 2’inci golünü kaydederken, 65’te Laçin Kestelspor’un 3’üncü golüne adını yazdırdı. Maçta tutunmaya çalışan Manavgat Belediyespor, 77’inci dakikada Kestelsprolu oyuncuların cezalalanı içerisinde topun elle kesildiği gerekçesiyle penaltı kazandı.  Ceza atışını kulananan Ahmet Arıcı, topu filelere gönderdi ve farkı 2’ye indirdi. Maçın 85’inci dakikada köşe atışında Ahmet Arıcı kendisinin ve takımının 2’inci golünü kaydederken, farkın bire inmesi Kestelspor’a panik yaşattı. Beraberlik için daha çok pzosiyona giren Manavgat’ın umudunu 90’ıncı dakikada Ömer’in kaydettiği gol  bitirdi. Karşılşama da başka gol olmadı ve mücadeleyi Kestelspor 4-2 kazandı. Puanını 27’ye çıkaran Kestelspor 11. haftada Antalya Sanayispor ile karşılaşcak.


Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2015, 17:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83