Kestelspor Başkanı Levent Uğur’dan açıklama

Kestelspor Başkanı Levent Uğur’dan açıklama

Kestelspor Başkanı Levent Uğur yayınladığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Deplasmanda oynadığımız Yeşilyurt D.Ç. Ofspor müsabakası dönüşü takımımızın yaşamış olduğu elim trafik kazası üzerinden bugün itibari ile 24 gün geçmiştir.  İki oyuncumuz sezonu tamamen kapatmış durumda olup ameliyatları devam etmektedir. 
Bir oyuncumuzun durumu belirsizliğini korumaktadır. Diğer yaralı oyuncularımızda takıma ve antrenmanlara verilen 2 hafta aradan sonra tedavileri bittikçe dönüş sağlamışlardır. 
Malumunuz üzere Türkiye Futbol Federasyonu bize; ya çekilin haklarınızı donduralım ligden düşürmeyelim yada devam edin şeklinde iki tercih sunmuştu. Bilindiği üzere kaza esnasında takımımız 3.lig 2. grupta lider durumdaydı ve oynayacağı dokuz resmi müsabaka kalmıştı. Takımımız düşme potasıyla otuz (30) puan play-off potasıyla ondokuz (19) puan fark yapmıştı. Takımımız ligden çekilmeyip bütün müsabakalarını kaybetse dahi ligden düşme ihtimali yok olduğu gibi play-off oynamasıda kesindi.
Bu pozisyonda takımını kim ligden çeker ki ! 
   Bu hafta cumartesi günü Darıca deplasmanında yaralı aslanlarımız tekrar sahalara dönüyorlar. Evet bu evlatlar bir hikaye yazmak üzereyken böyle bir kaza oldu. Ama Allah'a şükürler olsun ki ağır yaralılarımız olsa da can kaybı yaşamadık. Ama ben yaralı aslanlarıma güveniyorum, ''ASLAN YARALI AMA ÖLMEDİ''. Yiğit düştüğü yerden kalkar. İnanıyorum ki, bu aslan parçaları bu hikaye burada bitmez diyecekler ve bu hikayeyi tamamlayacaklardır.

banner111


HADİ ASLAN PARÇALARI; 
YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAR; ASLAN YARALI AMA ÖLMEDİ. 
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2023, 18:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83