ŞAMPİYON ALANYA HİZMET BİRİMİ OLDU

Alanya Adliyesi "Engelleri Kaldır" Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası görkemlik bir finalle sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimine kupasını Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın verdi.

ŞAMPİYON ALANYA HİZMET BİRİMİ OLDU

 18 Nisan 2016 tarihinde başlayan turnuva, 10 Mayıs 2016 tarihinde Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi – Gazipaşa Adliyesi arasında oynanan final müsabakasıyla son buldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi rakibi Gazipaşa Adliyesini 4-1’lik skorla mağlup ederek,  Alanya Adliyesi "Engelleri Kaldır" Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvasının şampiyonu oldu.

banner111
Final müsabakasının ardından ödül törenine geçildi. Ödül töreninin açılış konuşmasını Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın yaptı.

"ENGELLİLERİ ANLAMAK İÇİN EMPATİ YAPMAMIZ YETERLİ"

Başsavcı Taşkın yapmış olduğu konuşmada, “Engelliler Haftası nedeniyle böyle bir etkinlik düzenledik. Bu etkinliğimizde hem farkındalık yaratmak hem engelli bireylerimize yardım etmek istedik. Engelli vatandaşlarımızı hizmet etmek görevimizdir. Engelli aileleri anlamak için empati yapmak yeterlidir. Bizlere her konuda destek olan Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven’e teşekkür ediyorum” dedi.

Alanya Belediye Başkan Vekili Nazmi Yüksel ise, “Alanya Belediyesi olarak her zaman engellilerin yanındayız. 70 tane engelli vatandaşımızı Engelliler Haftası nedeniyle EXPO’ya götürdük. Engellilere çok önem veriyoruz. Oteller ve plajların engelliler için engelsiz olmasına çalışıyoruz” dedi.

Engelliler haftasında düzenlenen etkinlikten dolayı memnuniyetini dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Bu tür organizasyonlar, örnek alınması gereken sosyal sorumluluk projesidir” dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN “PROJEYİ TEBRİK ETTİ”

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven konuşmasının devamında şunları kaydetti: “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız engelli sandalyelerine kavuşarak engelleri aşacaklar. Sayın Başsavcımızı ve Alanya Adliyemizi bu hayırlı hizmetinden dolayı tebrik ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. Bu tür organizasyonlar sosyal sorumluluk projesidir. Engellileri bir gün değil, empati kurarak her gün hatırlamalıyız. Başarılı organizasyonundan dolayı Alanya Adliyesini tekrardan kutluyorum. Organizasyona katılan bütün herkese emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Turnuvada dereceye giren Gazipaşa Adliyesi'nin kupa ve madalyasını ayrıca diğer katılımcı kurum takımlarının ödüllerini Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven verdi. 

78 ADET SANDALYE KAYMAKAMLIK VASITASIYLA İHTİYAÇ SAHİBİNE DAĞITILACAK

Turnuvanın amacı doğrultusunda, tekerlekli sandalye ihtiyacı olan engelli vatandaşlarımızı özgürleştirmek için Alanya Adliyesi "Engelleri Kaldır" Turnuvasında toplanan gelir ile 22’si akülü, 56’sı manuel olmak üzere toplam 78 adet tekerlekli sandalye temin edildi. Engelli sandalyeler Alanya Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

Alanya Adliyesi "Engelleri Kaldır" Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası ödül törenine Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in yanı sıra Alanya Belediye Başkan Vekili Nazmi Yüksel,  Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Aydın Çolak, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, diğer daire amirleri ile birlikte çok sayıda futbol sever katıldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2016, 10:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83