Şampiyonlardan Tamrak'a ziyaret

Okul Sporlarında başarılı olan genç sporcularımız Erdal Tamrak'ı ziyaret ettiler.

Şampiyonlardan Tamrak'a ziyaret
Gençlik ve Spor Bakanlığı  Okul Sporlari Faaliyetinde yer alan Antalya - Alanya okul sporları il ve ilçe tertip kurullarınca gerçekleştirilen; Okul sporları faaliyetleri bünyesinde yapılan il birinciliği ve yarı final müsabakalarında derece alan öğrencilerimiz Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Erdal Tamrak'ı ziyaret ettiler. 


Gençler kategorisinde il birinciliğini elden bırakmayan 
Batuhan Kaplan (Oba Nazmi Yılmaz Lisesi), 
Fatih Burak Ceran (Şükrü Kaptanoğlu Lisesi), 
Samet Kakık (İmam Hatip Lisesi),  Denizli'de yapılan yarı final müsabakalarında iki gümüş bir bronz kazanarak Kırşehir de yapılacak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandılar.
Aynı zamanda yıldızlar kategorisinde 
Ömer Kodal (Yeni Mahalle Ortaokulu) ve 
Kadir Buhur (Selçuklu Ortaokulu) il birincisi olarak Karaman'da yapılacak olan okullararası yarı finallerine katılmaya hak kazandılar. 
Öte yandan Aleyna Saltalı (Yeni Mahalle Ortaokulu) ve Sultan Kaplan (Eczacı Güzin Velittin Bekrioğlu MTAL.) il üçüncüsü olarak Alanya'nın gururları oldular. Alanya Kaymakamlığı öncülüğünde, Alanya Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Okul Sporları Kurulu ile birlikte yürütülen okul sporları yarışmalarında ki başarılarla ilgili konuşan İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak, "Emeği katkısı olan okul yöneticileri, beden eğitimi öğretmenleri, Ghsim judo antrenörünü ve İlçe Okul Sporları Kurulu'nun çok değerli şampiyon sporcularımızı ve ailelerini canı gönülden tebrik ediyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2017, 13:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83