'SÜPER LİG İÇİN HERŞEY BİZİM ELİMİZDE'

Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar: “Hiçbir maç kolay değil ancak her şey bizim elimizde. Biz kazandığımız sürece sıkıntımız olmaz. Kalan 4 maçı istediğimiz gibi geçirip hedeflediğimiz Süper Lig'e çıkmak istiyoruz” dedi.

'SÜPER LİG İÇİN HERŞEY BİZİM ELİMİZDE'

Turuncu yeşilli takımın tecrübeli teknik direktörü Hüseyin Kalpar, PTT 1. Lig'de kalan son 4 maçı kazanarak hedefledikleri Spor Toto Süper Lig'e çıkmak istediklerini söyledi. Öncelikle pazar günü saha ve seyircileri önünde oynayacakları Vartaş Elazığspor karşılaşmasından galip ayrılmak istediklerini belirten Kalpar, "Ligde son 4 karşılaşmamız kaldı. Bizim için hiçbir maç kolay değil ancak her şey bizim elimizde. Biz kazandığımız sürece sıkıntımız olmaz ancak kaybedersek çok büyük sıkıntı olur. Dolayısıyla Vartaş Elazığspor maçı bizim için en önemli ve en zor olan karşılaşmadır" dedi. 

banner111
HEP BİRLİKTE HAK EDİYORUZ

Vartaş Elazığspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılmaları halinde ilk 2 yarışında bir adım daha öne çıkabileceklerini dile getiren Kalpar, "Bu maçı kazanabilmek için çok büyük bir çaba sarf etmemiz gerekiyor. Oyuncular da bizler de işin bilincindeyiz. Kalan 4 maçı istediğimiz gibi geçirip hedeflediğimiz Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Kentte pozitif yönde bir heyecan var. Heyecan olmazsa zaten başarılı olamazsın. Bu heyecan bizi hırslandırıyor. Alanyaspor'da 2. yılımı geçiriyorum. Geçen sezon play off oynadık. Bu sene ilk 2'den çıkmayı düşünüyoruz. Bunu hep birlikte hak ediyoruz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2016, 11:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83