'SÜPER LİGE İLK KEZ BU KADAR YAKLAŞTIK'

Multigroup Alanyaspor Kulübü 2. Başkan Kamil Köseoğlu, takımın tarihinde ilk kez Süper Lig'e bu kadar yaklaştığını söyledi.

'SÜPER LİGE İLK KEZ BU KADAR YAKLAŞTIK'

 Multigroup Alanyaspor'da cumartesi günü oynanacak Göztepe maçı hazırlıkları başladı. Adanaspor deplasmanından 3 puanla dönerek bitime 2 hafta kala 2. sıraya yükselen turuncu yeşilli takım, Göztepe maçına da mutlak galibiyet için hazırlanıyor. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde yapılan öncesi, Alanya Hal Komisyoncuları Derneği Yönetim Kurulu tarafından turuncu yeşillilere muz ikram edildi. Antrenmanı ziyaret eden Alanya Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Adem Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve futbolcuları Adanaspor galibiyetinden dolayı kutlayarak Göztepe maçında başarılar diledi. Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yapılan haftanın ilk antrenmanı koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Adanaspor maçında forma giyen futbolcular çalışmayı esneme hareketleriyle tamamlarken, diğer futbolcular ise dar alanda çift kale maç yaptı. Antrenmana hafif sakatlığı bulunan Galip Güzel katılmadı. 

banner111
KENDİ MAÇLARIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ

Antrenmanı izleyen 2. Başkan Kamil Köseoğlu, turuncu yeşilli takımın tarihinde ilk kez Süper Lig'e bu kadar yaklaştığını söyledi. Çok uzun yıllardır bu camianın içerisinde olduğunu belirten Köseoğlu, "Şehrin bu takıma ilgi göstermesini bekliyoruz. Bu ilgi maddi olarak değil. Manevi olarak destek bekliyoruz. İnşallah son 2 maçımızı da alıp Süper Lig'e çıkacağız" dedi. Alanyaspor taraftarının son 3-4 yıldır takımı hiç yalnız bırakmadığını dile getiren Köseoğlu, "Adanaspor deplasmanına da gelerek takıma destek verdiler. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de ekibiyle birlikte geldi. Göztepe ile evimizdeki son maçımızı oynayacağız. Takımımızı son dakikaya kadar destekleyelim. Giresun'a da daha rahat gitmenin yollarına bakalım" diye konuştu. Süper lig yarışındaki rakip takım Kardemir Karabükspor'un da tecrübeli bir takım olduğuna dikkati çeken Köseoğlu şöyle dedi: "Nihayetinde Karabükspor il takımıdır. Ancak biz bu işe inanmış durumdayız. Sonuna kadar da götüreceğiz. Bir daha bu şahsı yakalamak bizi ileriki yıllarda maddi ve manevi zora sokar. Karabük'ten ziyade kendi maçlarımızı düşünüyoruz." 

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2016, 10:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83