ULUDAĞ SPORCULARA SESLENDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin de destek verdiği Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye Görme Engelliler Bireysel Yüzme Şampiyonası Alanya’da gerçekleştiriliyor.

ULUDAĞ SPORCULARA SESLENDİ

 4-5 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan şampiyonanın açılış töreni bugün Alanya Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yapıldı. Törene Başbakanlık Danışmanı Hayri Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Vekili Nurettin Uludağ, Federasyon Başkan Vekili Mehmet Uslu ve Alanya Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Erdal Tamrak katıldı. Bireysel şampiyona ve Türkiye seçmelerine 20 ilden 58 kulübe bağlı 107 sporcu, 25 hakem, 30 antrenör, 50 idareci ve 150 veli katılıyor. 

banner111
Açılış töreninde konuşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Vekili Nurettin Uludağ, “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’in hepinize selamını getirdim. Biz büyükşehir olarak, bu tür organizasyonlara her zaman destek veriyoruz “ dedi. Sporculara da seslenen Uludağ, “ sizlerin gönül gözü açık, her şeyi gönül gözlerinizle görüyorsunuz. Hepinize başarılar diliyorum “ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2016, 16:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83