YENİ RAKİP FİNİKESPOR

Lider Gazipaşa'yı 1-0'lık skorla geçen Multigroup Kestelspor'un yeni hedefi Finikespor. Mavi-Beyazlı ekip Play-Off Grubu'nun ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyor.

YENİ RAKİP FİNİKESPOR

 Antalya Süper Amatör Küme Play-Off Grubu'nda 9 puanla 2. sırada yer alan Alanya Belediyesi Multigroup Kestelspor, hafta sonunda ilk maçta evinde 1-1 berabere kaldığı Finikespor deplasmanına gidecek. Grupta kalan son 5 maçını da kazanıp BAL Ligi'nin kapısından içeri girmek isteyen Multigroup Kestelspor galibiyetten emin. Dün yapılan antrenmanın ardından futbolcuları ile tek tek konuşan ve galibiyetin şifresini veren teknik direktör Mehmet Akdülger, "Allah'ın izniyle deplasmandan galip olarak döneceğiz" dedi. 

banner111

'GÜVENİM TAM' 

Alanya Belediyesi Multigroup Kestelspor'un deplasmanda konuk olacağı Finikespor mücadelesi için hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü söyleyen Kulüp Başkanı Mehmet Erken, "Süper Amatör Küme Play-Off Grubu'nun ilk yarısındaki 5 maçta 2 galibiyet, 3 de beraberlik aldık. İnanıyorum ki Mehmet hocamız ve futbolcularımız kalan 5 maçı da kazanarak bizlere BAL Ligi'ne yükselme gururunu yaşatacaklardır. Teknik heyet ve futbolcularımıza sonsuz güveniyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2016, 11:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83