Alanya turizmine darbe vuran iflas

Macaristan'da faaliyet gösteren ve Türkiye'ye dönük turlar da yapan Green Travel iflas etti. TurizmGüncel'in edindiği bilgiye göre, şirketin ağırlıklı olarak Side ve Alanya olmak üzere, Antalya genelinde 1.000 civarında müşterisi bulunuyor.

Alanya turizmine darbe vuran iflas

Şirketin web sitesi üzerinden yapılan açıklamada, ''Green Holidays olarak, bundan sonra tur operatörlüğü faaliyetlerine devam edemeyeceğimizi ve sözleşme kapsamındaki yükümlülüklerimizi yerine getiremeyeceğimizi üzülerek belirtiyoruz.'' denildi.

banner111
Şirketin finansal güvenliğinin UNIQA Biztosító Zrt trafından sağlandığı belirtilen açıklamada, bundan sonraki süreçte her türlü ödeme ve tazminat için söz konusu şirketin yetkili olduğu duyuruldu.

Şirketin yükümlülüklerinin yerine getirilmesi için resmi kurumlarla sigorta şirketinin birlikte çalışması gerektiği belirtilen açıklamada, şirketin operasyonlarını durdurmasından dolayı mağdur olan yolcuların da taleplerini direkt olarak sigorta şirketine bildirmeleri gerektiği ifade edildi.

ANTALYA'DA 1000 YOLCUSU VAR

TurizmGüncel'in bölge turizmcilerinden edindiği bilgilere göre, Green Travel'ın, ağırlıklı olarak Alanya ve Side olmak üzere, Antalya bölgesinde 1.000 civarında müşterisi bulunuyor. Green Travel'ın yer hizmetlerinin yapan incoming acentesinin, şirketin ödeme yapmamasından dolayı son uçağın handlingini yapmak istemediği ancak bölge turzmcilerinin devreye girdiği öğrenildi. 

Macaristan Konsolosluğu'nun da mağdur olan/olabilecek yolcular için devreye girdiği öğrenildi. 

Green Travel'ın ne kadra ileri tarihli rezervasyonunun bulunduğu ve bunun ne kadarının Türkiye'ye olduğu ise henüz bilnmiyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2017, 11:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83