İRANLI TURİSTLERE ALANYA DAVETİ

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, İranlıları Alanya’ya yerleşmeye ve yatırım yapmaya davet etti.

İRANLI TURİSTLERE ALANYA DAVETİ

 Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiği esnada iş ve işlemlerini takip etmekte olan İranlı turistlerle bir süre sohbet etti. Kaymakam Tanrıseven, İranlı turistler ile yaptığı sohbette, Türkiye’de ve Alanya’da yaşamaktan memnun olup olmadıklarını sordu. 

banner111
TÜRKİYE İLE İRAN DOST ÜLKE

İranlı turistler, Türkiye'de ve Alanya’da yaşamaktan çok memnun olduklarını belirttiler. Türkiye ile İran’ın dost ve kardeş bir ülke olduğunu belirten İranlı turistler, kendilerini Alanya’da güven içerisinde hissettiklerini söylediler. İranlı turistler, İran'dan getirecekleri araçları için geçiş işlemlerinin nasıl yapılacağını dair bilgi almak üzere Trafik Tescil Büro Amirliğine geldiklerini belirttiler. Görevlilerin oldukça ilgili ve yardımsever olduklarını, ifade eden İranlı turistler,  göstermiş oldukları ilgiden dolayı Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e de teşekkür ettiler.

TÜRKİYE’DEKİ MEMNUNİYETİNİZİ DOSTLARINIZA ANLATIN”

 Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Türkiye ile İran arasındaki ilişkilerin iyi olduğunu belirtti. Uluslararası camiada İran'a uygulanan ambargoların kalktığını belirten Kaymakam Tanrıseven şunları kaydetti:

“Burada duyduğunuz memnuniyeti dostlarınıza ve çevrenizdekilere anlatmanızı diliyorum. Dünya'nın birçok yerinden insanlar Alanya’ya yerleşerek yatırım yapıyorlar. İranlı vatandaşlarda bu çerçevede Alanya’ya yerleşebilirler ve yatırım yapabilirler. İranlıları Alanya’mızda görmekten mutluluk duyarız. Sizlerin Alanya’daki İlçe Emniyete Müdürlüğü ve Kamu Kurum ve Kuruluşlardan aldığınız hizmetlerden memnun olmanız beni mutlu etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2016, 16:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83