İranlılar Alanya için charter seferi istiyor

İran Turing ve Turizm Group Ceo’su ve İran Seyahat Acenteleri Birliği Yönetim Kurulu üyesi Dr. Mohsen Gharib ve beraberindeki heyet, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Gharib, Alanya ile İran arasında charter seferlerinin başlaması için temaslarda bulunacaklarını belirtti.

İranlılar Alanya için charter seferi istiyor

 Holiday Group ve Mehrdad Etesam işbirliği ile Alanya'ya gelen ve bir dizi temaslarda bulunan İran Turing ve Turizm Group Ceo'su ve İran Seyahat Acenteleri Birliği Yönetim Kurulu üyesi Dr. Mohsen Gharib, Alireza Eghdami ve Seyed Majid Hosseini, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret etti. Gharib, Alanya ile İran arasındaki turizmi hareketlendirmek istediklerini belirtti.  

banner111
CHARTER SEFERLERİ İÇİN GÖRÜŞÜLECEK

Temaslarına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaretle başlayan Gharib;  “Alanya'ya ilk defa geldik.  Gördüğümüz ilgiden dolayı çok mutlu olduk. Bugün sayın başkanımız bizleri makamında ağırladı. İran ile Alanya arasındaki turizm ilişkilerini kuvvetlendirmek için temaslarda bulunacağız.  İran'a döndüğümüzde ilk olarak Alanya Gazipaşa Havaalanı'na charter uçuşların başlaması için temaslarda bulunacağız. Bu bir tanışma ziyaretiydi. En kısa zamanda iş anlamında da Alanya'yı ziyaret etmek istiyoruz.” dedi.

“BELEDİYE OLARAK ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ”

İran heyetini ağırlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,  Türkiye ve İran'ın çok eskilere dayanan kültürel ve tarihsel yakınlığı olduğunu hatırlatarak, turizm açısından Alanya için  önemli merkezler arasında yer aldığını söyledi. Başkan Yücel;  “İran ile Alanya arasında gerçekleştirilmek istenen temaslarda belediye olarak elimizden geleni yapmaya hazırız.” dedi.
İran Turing ve Turizm Group Ceo'su ve İran Seyahat Acenteleri Birliği Yönetim Kurulu üyesi Dr. Mohsen Gharib ve yanındaki heyet, Pazar gününe kadar Alanya’da çeşitli temaslarda bulunacak. 

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2016, 15:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83