MITT Moskova'da Alanya'ya yoğun ilgi

Alanya'nın büyük heyecanla beklediği MITT Moskova Turizm Fuarı bugün başladı. Alanya standı katılımcılardan yoğun ilgi görüyor, sektör temsilcileri Rus pazarında patlama bekliyor

Rusya'nın başkenti Moskova'da kapılarını açan MITT Moskova Turizm Fuarı'nda Alanya standı büyük ilgi görüyor, Ruslar uzun kuyruklar oluşturuyor. Aynı zamanda Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkanı da olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, fuarda stant görevlisi gibi çalışıyor.  Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim, ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Köseoğlu, Alanyaspor Başkan Yardımcısı Erdal Akgün ve işadamı Ayhan Cebeci de Alanya standında tanıtım çalışmalarına katılıyorlar. 

Alanya heyeti, yaklaşık 50 metrekarelik özel tasarlanmış Alanya standında Rus ziyaretçilere ve dünyanın dört bir yanından fuara katılan acentecilere Alanya'yı tanıtıyorlar. Alanya standında ALTAV'ın bu yıl hazırlattığı Alanya tanıtım filmi de sürekli dönüyor. Ziyaretçilere Alanya'ya özgü hediyeler veriliyor. 


RUS TURİST HEDEFİ 4 MİLYON

MITT Moskova'daki Alanya standının ilk günkü ziyaretçileri arasında Hürriyet Yazarı Yavuz Donat da vardı. Alanya'ya destek veren Donat, Alanya heyetinin ziyaretlerine de katıldı. Odeon Tur sahiplerinden Ahmet Bektaş da Alanya standını ziyaret etti. Başkan Yücel ve sektör temsilcileri, Kilit Global adı altında çok sayıda tur operatörlüğü olan Tuncay Kilit'i, MITT Moskova'da açtığı stantta ziyaret ettiler. Yücel ve sektör temsilcilerinin MITT Moskova'daki diğer durağı Gazipaşa-Alanya Havalimanı'na (GZP) önümüzdeki sezon Rusya ve Ukrayna'dan direkt uçuş yapacak olan ANEX Tour'un standıydı. Yücel ve turizmciler, ANEX Tour Genel Müdürü Vural Karasu ile görüştüler. 


ANEX TOUR: İYİ OLAN KAZANIR 

ANEX Tour'un Rusya'da günlük 5 bine yakın rezervasyonu olduğunu belirten Karasu, Alanyalı turizmcilere de  uyarılarda bulundu. Karasu "Rus konukların kıymetini 
bilin. Alanya'ya çok yoğun bir talep var. Ama bunun kalıcı olması için hizmet kalitesi şart. Çünkü Side ve Kemer Alanya'nın rakibi. İyi olan kazanır" dedi.


MITT MOSKOVA'DAN YANSIMALAR

MITT Moskova Turizm Fuarı, oldukça renkli görüntülere sahne oluyor. Fuarda Alanya’dan pek çok turistik tesis de stant açtı. Moskova'da İç Mimar Cüneyt Darı'nın konsepti Alanya Anjeliq Hotel'in sıradışı standı, müzikalleri ile ünlü Broadway'i aratmıyor.  

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 15:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83