SEZONUN İLK GEMİSİ LİMANA YANAŞTI

Alanya Limanı, 2016 yılının ilk kruvaziyer gemisini ağırladı. 1189 yolculu Thomson Spirit, sabah saatlerinde Alanya Limanı'na demir attı.

SEZONUN İLK GEMİSİ LİMANA YANAŞTI
Dün akşam saatlerinde, Güney Kıbrıs'ın Limasol kentinden yola çıkan Malta bayraklı Thomson Spirit, bu sabah saat 10.00'da Alanya Limanı'na geldi. Tamamı İngiliz bin 189 yolcuyla limana gelen gemide 500 de mürettabat yer alıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sezonun ilk gemisinden inen yolculara kapıda lokum dağıtıldı. Ayrıca Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri de turistlere üç ayrı dilde hazırlanmış Alanya haritası dağıttılar. Karavan Turizm Akdeniz Bölge Müdürü Sami Simi yaptığı açıklamada, "Bu geminin iyi bir başlangıç olmasını diliyorum. Bu akşam 18.00'de limandan ayrılacak ve Marmaris'e geçecek. Aynı gemi 13 Mart'ta tekrar Alanya'ya gelecek" dedi. 

'SEZON İPTALLERLE DOLU' 

Sezona ilişkin değerlendirmede bulunan Simi, "Sezon ne yazık ki iptallerle dolu. MSC Crouse, Costa Crouse Antalya seferlerini iptal ettiler. Biz de şu an var gücümüzle çalışıyoruz bu iptallerin yaşanmasını engellemek için. İnşallah başaracağız. Şu an da erken ama düzelteceğimize inanıyoruz. Gerekli çalışmaları yapıyoruz. Hazirana kadar bu durumun düzeleceğine inancımız tam" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2016, 10:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83