'AK PARTİ DİKKAT! HERKES DÜŞMAN SAFINDA BİRLEŞTİ'

Saadet Partisi Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, 'Ak Parti ne yaparsa yapsın biz asla düşman olmayacağız, uyarı görevimizi yapmaya devam edeceğiz' dedi.

'AK PARTİ DİKKAT! HERKES DÜŞMAN SAFINDA BİRLEŞTİ'
Haber: Buse ÇALIK

Saadet Partisi Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İİT İstanbul toplantısında söylediği bir söze değindi. Erdoğan'ın 'Dostları çoğaltmak, düşmanları azaltmak zorundayız' sözünü eleştiren Sarıca, 'Kendilerine zarar vermeyeceklerini bildikleri için dotları kendilerinden uzaklaştırdılar, kendilerine bağlamak için düşmanları yakınlaştırdılar. Ancak uzaklaşan dost düşman olacak, yakınlaşan düşman dost olmayacak' diyerek göndermede bulundu.
SP'li Sarıca şöyle konuştu:

'Sayın Cumhurbaşkanımız, İİT‘nin İstanbul toplantısında yaptığı konuşmada “Dostları çoğaltmak, düşmanları azaltmak zorundayız…” dedi.
Ebu Müslim-i Horasanî‘nin ünlü sözünü hatırlayalım. Bu veciz söz, hem iç hem de dış politikalarımızda kulaklarımıza küpe olmalı:
“Onlar, zarar vermeyeceklerinden emin oldukları için dostlarını kendilerinden uzak tuttular. Kendilerine bağlamak ve kazanmak için de düşmanlarını yakınlaştırdılar. Yakınlaştırılan düşman dost olmadı. Ama uzaklaştırılan dost düşman oldu. Herkes düşman safında birleşince de, yıkılmaları mukadder oldu.”
Ak parti ne yaparsa yapsın biz asla düşman olmayacağız uyarı görevini yapmaya devam edeceğiz.'

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2016, 10:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83