'AKP BUNU YAPARSA KÖYLÜ KURTULUR'

Bakan Çelik'e sosyal medyadan açık mektup yazan SP İlçe Başkanı Aktaş, "İktidarda değiliz ama önerilerimiz dikkate alınırsa Türk köylüsü kurtulabilir" dedi.

'AKP BUNU YAPARSA KÖYLÜ KURTULUR'

 Saadet Partisi İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Tarım ve Köy İşleri Bakanı Faruk Çelik'e açık mektup yazdı. Et fiyatının düşürülebilmesi için Milli Görüş'ün önerilerini ve üreticinin kurtuluş reçetesini açıklayan Aktaş, şunları söyledi: "Özelleştirilen Et ve Balık Kurumu, günün şartlarına göre yeniden ihya edilmelidir. Tüm köylerde süt ve besi hayvanlarının köylüler tarafından yetiştirilebilmesi için gereken teşvikler ve destekler verilmelidir. Hayvan ithali ile değil, yerli, verimli ve sağlıklı cins hayvanların yetiştirilmesine öncelik verilmelidir. 

banner111
'AKP BUNU ACİLEN YAPSIN' 

Üreticiye kredi vermek yerine hayvan, yem ve besi için gerekli tüm ihtiyaçları doğrudan mal ve malzeme olarak Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı tarafından köylüye verilmeli, akabinde takibi yapılarak yetiştiğinde satın alma garantisi verilmelidir. Ayrıca köylü aracılığıyla damızlık hayvan yetiştirilmesine de özel önem verilmelidir. Saadet Partisi iktidarında bunlar mutlaka yapılacaktır. Ancak AKP Hükümeti olarak sizler de bunları bir an önce hayata geçirirseniz vatan ve millet adına memnun oluruz."


Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2016, 10:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83