AMAÇ TURİZMİ 12 AYA YAYMAK

Alanya'da yarın 'Alanya Sağlık Turizmi Zirvesi' ön toplantısı gerçekleştirilecek. 19 Mart'taki zirveye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da katılacaklar.

AMAÇ TURİZMİ 12 AYA YAYMAK

 Yarın saat 11.00'de Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Konaklı Senato Salonu'nda Alanya Sağlık Turizmi Derneği organizatörlüğünde, Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ,Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), Alanya Tanıtma Vakfı (ALTAV), Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi, Alanya Devlet Hastanesi, Özel Alanya Anadolu Hastanesi, Başkent Üniversitesi Alanya Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Özel Yaşam Hastanesi, özel muayehaneler ve diş klinikleri temsilcilerinin katılacağı zirve için bir ön toplantı yapılacak.  

banner111
19 Mart Cumartesi günü Alanya'da yapılması planlanan 'Alanya Sağlık Turizmi Zirvesi'ne Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Sağlık Bakanı Müezzinoğlu ile ekonomi, sağlık ve Kültür ve Turizm bakanlıklarının üst düzey yetkilileri katılacaklar. Alanya Sağlık Turizmi Derneği (ALSTUD) Antalya Kamu Hastaneler Birliği ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) tarafından yürütülecek zirve Alanya sağlık turizminde farkındalık yaratmayı, turizm çeşitliliğinin 12 aya yayılmasını sağlamayı, devlet teşviklerini ve yeni yatırımları bu bölgeye çekmeyi amaçlıyor. Zirveye  6 Orta Asya ülkesinde 45 sağlık turizm şirket temsilcisi de ayrıca katılacak.







Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2016, 13:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83