ÖZEL GENÇLERİN MUHTEŞEM BAŞARISI

Özgün Kardelen Spor Kulübü sporcuları, Adana'da düzenlenen 'Özel Oyunlar'da toplamda 20 madalya alarak Alanya'yı gururlandırdılar.

ÖZEL GENÇLERİN MUHTEŞEM BAŞARISI

 Çukurova Üniversitesi ve Özel Olimpiyatlar işbirliğiyle düzenlenen Özel Oyunlar, Adana'da gerçekleştirildi. Ülke genelinden çok sayıda sporcunun yer aldığı organizasyona, Alanya'dan Özgün Kardelen Spor Kulübü de 12 sporcusuyla 3 branşta katıldı. Özel Olimpiyatlar Onursal Başkanı Dilek Sabancı'nın açılış konuşmasıyla başlayan oyunlarda mücadele eden Özgün Kardelen sporcuları, müthiş bir başarıya imza attı. Atletizm dalında yarışan Mehmet Akbaş 2 altın, Fulya Gürer 2 altın, Hasan Hüseyin Çoban 2 bronz ve Alperen Bayram 2 bronz madalya almayı başardılar. Yüzmede mücadele eden Işıl Dündar 2 altın, Özgür Karadayı 1 altın ve 1 bronz, Sinem Bozbaş 1 altın ve 1 bronz, Kaan Toraman ise 2 bronz madalya alarak oyunlarda önemli başarılar elde ettiler. Masa tenisinde Burak Çelik 1 altın madalya alırken, Damla Atilla, Duygu Marangoz ve Emre Boz ise 1'er bronz madalya kazandılar. 

banner111
TOPLAM 20 MADALYA

Oyunlar genelinde toplamda 20 madalya almayı başaran sporcuların yine büyük gurur kaynağı olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Feridun Özdeş, duygularını aktardı. Özdeş, "Çocuklarımızla ne kadar gurur duysak azdır. Her zaman olduğu gibi yine hepimizi sevince boğdular. Aldıkları eğitimler sayesinde neleri başarabildiklerini bir kez daha hepimize kanıtladılar. Hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Bu başarıda emeği geçen, başta ailelerimiz olmak üzere antrenörlerimizi, teknik ekibimizi, öğretmen arkadaşlarımızı, bizleri yalnız bırakmayan gönül dostlarımızı ve diğer tüm personellerimizi yürekten kutluyorum" dedi. 


Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2016, 12:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83