BOMBACININ KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Ankara'yı kana bulayan hain saldırıyı gerçekleştiren bombacının kimliğine ulaşıldığı ileri sürüldü.

BOMBACININ KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Edinilen bilgiye göre, Ankara’da 34 kişinin ölümü 125 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan saldırıyı gerçekleştiren kişinin ilk bulgulara göre, kadın bombacı, Balıkesir Üniversitesi öğrencisi, S. Ç. D. olduğu belirlendi.

banner111
Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucu hurdaya dönen BMV marka bomba yüklü araçtan elde edilen ceset parçaları ve parmak izinden, S. Ç. D.’in kimliğine ulaşıldı.

KESİNE YAKIN

Emniyet yetkililerinin olaya el koyan Ankara Cumhuriyet Savcılığına ilettiği ilk bulgulara göre, bomba yüklü aracı kullanan ve olay yerinde ölen saldırganın, ”Büyük bir ihtimalle” Balıkesir Üniversitesi öğrencisi S. Ç. D. olduğu ortaya çıktı.
Olay yerinde yapılan incelemede Demir’in ismine ulaşılırken bir Emniyet yetkilisi ” Ön bulgular, saldırganın kimliğinin S. Ç. D. olduğunu gösteriyor. Bu bilgi kesine yakın, ancak inceleme devam ediyor” dedi.

ÖRGÜT DAVASINDAN YARGILANIYORDU

Balıkesir Üniversitesi öğrencisi olan S. Ç. D., 4 kadın arkadaşı ile birlikte Balıkesir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde, PKK terör örgütü üyeliği ve propogandası suçundan da yargılanıyordu. S.Ç,D. ile birlikte H. S., K. S., S.S. isimli üç kardeş ve Y. A. adlı üniversite öğrencisinin son duruşması Aralık 2015′de yapılmış ve dava karar için ertelenmişti.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 13:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83