AÜ'NİN YENİ REKTÖRÜNDEN İLK AÇIKLAMA

Yükseköğretim Genel Kurulu’nun 12.11.2015 tarihli toplantısında alınan kararla Akdeniz Üniversitesi Rektörlük görevine vekaleten görevlendirilen Prof. Dr. Mustafa Ünal, tartışmaların bir kenara bırakılarak üniversitenin bilim alanında yaptığı çalışmalara tüm hızıyla devam edeceklerini söyledi.

AÜ'NİN YENİ REKTÖRÜNDEN İLK AÇIKLAMA

 Yazılı bir açıklama yapan Prof.Dr. Mustafa Ünal, Üniversitenin 33 yıllık köklü tarihi ve 60 bine yaklaşan öğrencisi ile ülkenin in en önemli ve en büyük eğitim kurumlarından biri olduğuna dikkat çektiği açıklamasında " Akdeniz Üniversitesi öğrencileriyle, bilim insanlarıyla ve çalışanlarıyla büyük bir ailedir ve dayanışma içindedir. Tartışmaları bir kenara bırakarak, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üniversitemiz bilimi ve bilimsel bilgi üretimini önceleyen, ürettiği bilimi teknolojiye dönüştüren ve insanlığın hizmetine sunan, ifade ve araştırma özgürlüğünü savunan, sorgulayan, katılımcı, paylaşımcı ve çevreye duyarlı bir üniversite olma konusunda azimle devam edecektir." dedi.

banner111
AÜ eski rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, hakkında başlatılan soruşturmalar sonuçlanıncaya kadar görev başında bulunması sakıncalı görüldüğü için 3 ay süreyle görevden uzaklaştırılmıştı.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2015, 14:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83