ÇİLE YOLUNA SICAK ASFALT

Büyükşehir Belediyesi, Antalya’ya 180 kilometre uzaklıktaki Gazipaşa’nın Sugözü grup yolunda başlattığı sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Çile haline gelen yolda konforlu ulaşımla tanışan Gazipaşalılar, yıllardır bekledikleri hizmeti almanın sevinciyle kurban kesti.

ÇİLE YOLUNA SICAK ASFALT

 Yıllardır yapılması beklenen ancak daha önceki dönemlerde yama çalışmalarıyla geçiştirilen Sugözü grup yolunun giriş bölümü çukurlarla adeta köstebek yuvasını andırıyordu. Yolda ulaşım vatandaşlar için çile haline gelmişti. Bölge halkının, yıllardır talep ettiği asfalt bir türlü gerçekleşmedi. Yolun Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna geçmesiyle Gazipaşalıların kanayan yarasına neşter vuruldu. Sugözü grup yolunun girişinde yer alan ve Gazipaşa Toptancı Hali’ne de ulaşımı sağlayan 6 kilometrelik bölüm sıcak asfaltla kapanarak, modernize edildi.

banner111
GÖRDÜĞÜMÜZ EN BÜYÜK HİZMET

Yol güzergahı üzerindeki Beyobası Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Yıldız başta olmak üzere mahalle sakinleri de sıcak asfalt çalışmalarına tam destek verdi. Yıllardır bekledikleri hizmetin gerçekleşmesinden büyük mutluluk duyan Muhtar Yıldız ve mahalle sakinleri, kurban kesti. Yıldız, mahallesine en büyük hizmeti Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in getirdiğini kaydetti.

MENDERES TÜREL BİZİ UNUTMADI

Beyobası Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Yıldız, “Yıllardır köstebek yuvasını andıran bu yol, vatandaşlarımızın çilesi olmuştu. Geçmiş dönemlerde yolun yapılması için taleplerimiz oldu ancak her seferinde yama ile geçiştirildi. Şimdi ise Büyükşehir Belediyemiz grup yolumuzu sıcak asfaltla kapladı. Bu çalışmalarda emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel ve Koordinatörümüz Ahmet Büyükakça’ya mahalle halkım ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2015, 11:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83