GAZİPAŞALI EMNİYET MÜDÜRÜ TUTUKLANDI

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Gazipaşalı Celal Yılmaz, trafikte tartıştığı bir kişiyi beylik tabancasıyla öldürdüğü için yargılandığı davanın ilk duruşmasında tutuklandı.

GAZİPAŞALI EMNİYET MÜDÜRÜ TUTUKLANDI

 Trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsünü öldürmekten hakkında 18 yıla kadar hapis cezası istenen İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz tutuklandı. Trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu'nu tabancasıyla vurarak öldürmekten hakkında 18 yıla kadar hapis cezası istenen İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşma sonunda Celal Yılmaz'ın tutuklanmasına karar verildi.

GAZETECİLER ALINMADI

Bakırköy 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün sabah başlayan yargılamada, Mahkeme Başkanı Asuman Yetişkin, gizlilik kararı olmamasına rağmen aleni duruşmaya gazetecileri almadı. Hakim gazetecilerin ısrarına rağmen bu kararını tutanağa da geçirmedi. OLAY NASIL MEYDANA GELMİŞTİ? Büyükçekmece, Beylikdüzü, Çatalca ve Silivri'den sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, kendisi gibi polis olan eşiyle geçtiğimiz 17 Ağustos'ta evinin bulunduğu Polis Lojmanları'na otomobiliyle giderken motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu ile tartışmış, lojmanlara kadar kendisini takip edip silahla tehditte bulunan Sülüşoğlu'nu beylik tabancasıyla vurmuştu.

TUTUKLANMIŞ VE SERBEST BIRAKILMIŞTI

Olay yerinde yaşamını yitiren motosiklet sürücüsü Sülüşoğlu'nun tabancasının kurusıkı olduğu belirlenirken, Celal Yılmaz çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Yılmaz, yapılan itiraz üzerine tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Davada Celal Yılmaz'ın "haksız tahrik altında kasten öldürme" suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapsi isteniyor.

banner111

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2015, 10:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83