ASMEK İŞ SAHİBİ YAPIYOR

Türkiye’nin en büyük yaygın eğitim kurumlarından biri olan Büyükşehir Belediyesi Antalya Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (ASMEK) kursiyerlerini hem meslek sahibi yapıyor hem de verdiği iş danışmanlığı ile bir işe girmelerine yardımcı oluyor. Kursiyerlerden Çilem Güneş de ASMEK’in danışmanlığında iş sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor.

ASMEK İŞ SAHİBİ YAPIYOR

 Bu yıl hayata geçirdiği iş danışmanlığı ile meslek kurslarına katılan kursiyerlerine ilgili alanlarından iş olanaklarını araştıran ASMEK, sağlık, hukuk, moda sektörlerinden, el sanatları atölyelerine birçok alanda istihdam sağlıyor. ASMEK’e gelerek hayatı değişen kursiyerlerden biri de 2 çocuk annemi Çilem Güneş. ASMEK’in Bilgisayar Programları, İleri EXCEL ve Adli Takip Elemanı kurslarını tamamlayan Güneş, İş Danışmanlığı sayesinde bir avukatlık bürosunda adli takip elemanı olarak işe başladı.

banner111
ASMEK’LE HAYATIM DEĞİŞTİ

Ticaret Meslek Lisesi’nden mezun olduktan sonra mesleki gelişimini ASMEK ile tamamladığını belirten Çilem Güneş, “Bu yılın başında ASMEK kurslarına yazıldım. Bilgisayar Programları, İleri EXCEL ve son olarak Adli Takip Elemanı kurslarını tamamladık. Sonrasında yolum ASMEK İş Danışmanlığı ile kesişti. 1 hafta içerisinde bana geri döndüler. Bir avukatlık bürosuna yönlendirildim ve işe kabul edildim. Hukuki terimlerine ve Office programlarına hâkim olmam işe kabul edilmemde büyük avantaj sağladı. ASMEK beni vasıflı bir eleman haline getirdi. ASMEK’le hayatım değişti” diye konuştu.

ALDIĞI EĞİTİM ETKİLİ OLDU

Çilem Güneş’i işe alan Avukat Fırat Kılıç ise şunları dile getirdi: “İş kriterlerimiz sonucunda yaptığımız görüşmelerde Çilem Hanım’ın ofisimiz için uygun olduğunu düşündük. Hukuk ofisi olduğumuz için hukuki terimlere hâkim bir elemana ihtiyacımız vardı. Bu yüzden kendisiyle çalışmaya karar verdik. Almış olduğu eğitim ve elde etmiş olduğu belgeler, Adli Takip ve İleri Office programlarını biliyor olması bizim için oldukça önemli. Kendisinden çok memnunuz.”
 

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2015, 15:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83