BOKSTA DOSTLUK KAZANDI

Alanya Belediyespor Boks takımı, Antalya Boks Spor Kulübü ve Alanya FightClup Kulüpleri arasında şampiyonalara hazırlanma amacıyla dostluk maçı düzenlendi.

BOKSTA DOSTLUK KAZANDI

 Dostluk ve Antrenman Müsabakaları Atatürk Spor Salonu Boks Odasında gerçekleştirildi. AlanyaBelediyespor Boks Antrenörü Orhan Gazi, Antalya Boks Spor Kulübü Antrenörü Hasan Altıntaş ve Alanya FightClup Antrenörü Cemil Coşkun bir araya gelerek; minik-yıldız-genç erkek ve genç bayan kategorilerinde Türkiye Şampiyonalarına hazırlık müsabakaları düzenlediler.

banner111
Alanya Belediyespor Boks Antrenörü Orhan Gazi; “Sporcularımızın şampiyonalara daha iyi hazırlanmaları için kulüplerimizle sık sık bir araya gelip dostluk müsabakalarına devam edeceğiz. Hazırlık maçlarıyla daha iyi başarılara ulaşacağımıza inanıyorum.” dedi.
Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur; “Şampiyonalara hazırlanan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Ayrıca bu hafta sonu Atatürk Spor Salonu’nda Türkiye Görme Engelliler Futsal Müsabakaları ve Olimpik Yüzme Havuzu’nda Türkiye Bedensel Engelliler Bireysel Yüzme Şampiyonası gerçekleştiriliyor. Tüm sporsever vatandaşlarımızı organizasyonlarımıza bekliyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2015, 15:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83