ALANYA SPORCU DOSTU BİR KENT

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2015 yılı faaliyet programında yer alan Bedensel Engelliler Türkiye Bireysel Yüzme Şampiyonası açılış seremonisine katıldı.

ALANYA SPORCU DOSTU BİR KENT

 Alanya Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleşecek olan şampiyona; Uluslararası Paralimpik Yüzme kuralları ve sınıflandırmalarına göre yapılacak. Alanya'da ki yarışmalara, 15 İlden 20 kulüp 106 sporcu katıldı. Sporcuların buradan alacakları puanlarla birlikte Avrupa Şampiyonasına katılma hakkı kazanırken, RİO 2016 Bedensel Engelliler Olimpiyatlarına katılmaya bir adım daha yaklaşmış olacaklar.

banner111
Seremonide bir konuşma yapan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, ''Alanya sporcu dostu bir kenttir. Bir çok sportif faaliyetlere ev sahipliği yapmaktadır. Sizleri de burada ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Emeğe geçenlere teşekkür ediyorum'' dedi. Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven konuşmanın ardından sporcuların yanlarına gidererek sporcularla tek tek ilgilendi.

Türkiye Bireysel Yüzme Şampiyonası açılış seremonisinde, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Alanya Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu'nda yapılan Türkiye Bireysel Yüzme Şampiyonası açılış seremonisine, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk ve diğer yetkililer katıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2015, 17:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83