SÜMER'DEN GENÇLERE 1 KASIM TEŞEKKÜRÜ

AK Parti Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu toplantısına katılan AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, 1 Kasım seçimlerindeki tarihi zaferde gençlik kollarının yapmış olduğu çalışmaların büyük rol oynadığını söyledi.

SÜMER'DEN GENÇLERE 1 KASIM TEŞEKKÜRÜ

 AK Parti Gençlik Kolları’nın gerçekleştirdiği toplantıya, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, AK Parti il Teşkilat Başkanı Abdullah Işıkhan ve gençlik kolları İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. AK Partili gençlerin seçim döneminde gece gündüz durmadan çalıştığını belirten AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, “1 Kasım’da gece gündüz demeden milletvekillerimizle birlikte çalışmalara katıldınız. Her seçim çalışmasında siz gençlerin izi vardı. 1 Kasım seçim sonuçlarında sizlerin sayesinde tarih yazdık. Antalya siyaset tarihinin sayfalarında AK Parti İl Teşkilatı adına genç AK Partililer olarak yerinizi aldınız” dedi.

banner111
SİYASET AKADEMİSİ AÇILACAK

Sümer, gençlerin kişisel gelişimine yönelik talepleri olduğunu belirterek, Siyaset Akademisi projesini yeniden hayata geçireceklerinin müjdesini verdi. Sümer, “Gittiğimiz her yerde Siyaset Akademisi açılması yönünde bir istek var. Biz dört yıl önce bir siyaset akademisi açmıştık, bine yakın öğrencisi vardı. Halkımızın buna karşı bir teveccühü var. Şimdi sadece gençler için bir Siyaset Akademisi açmak istiyoruz. Siyaset Akademisi derslerine alanında uzman akademisyenler, belediye başkanları, kişisel gelişim, iletişim, motivasyon uzmanları getirilerek derslerin daha verimli olmasını sağlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

GENÇLER AK PARTİYİ İLERİYE TAŞIYACAK

AK Parti’yi ileriye taşıyacak olan yine AK Partili gençler olduğunu vurgulayan Sümer, “AK Parti gençlik kolları olarak, diğer partilerden 10 kat fazla çalışmalısınız. Çünkü siz göz önündesiniz. Mercek altında olan sizsiniz. AK Parti gençlik kolları olarak çalışmalarda daha özverili çalışmanız gerekiyor. Çünkü AK Parti’yi başarıya götürecek olan sizlersiniz” dedi.

1 KASIM’DA HALKIN SAĞDUYUSU KAZANDI

7 Haziran seçimlerinden sonra ülkenin ateş çemberinden geçtiğini ifade eden Sümer, “1 Kasım seçimlerinde halkımız sağduyusu ve duyarlılığı ile artık kaos, kargaşa hayır dedi. Halkımız, bu ülkede kargaşa, kaos, kavga ve gürültü istemiyoruz. İstikrar istiyoruz, güçlü bir hükümet istiyoruz’. Güçlü bir hükümet için halkımız, partimize yüzde 50 ile destek verdi. Her iki kişiden birisi AK Parti dedi. 1 Kasım sonuçları yükümüzü daha da arttırdı. Çünkü 1 Kasım seçim vaatlerimizde halkımıza verdiğimiz sözler var. Bundan sonra artık hizmet zamanı. Teşkilatımızla, yerel yönetimlerimizle, milletvekilimizle, hükümetimizle Durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.”

GENÇLERİMİZ ÖZVERİYLE ÇALIŞTI

AK Parti Gençlik Teşkilatı toplantısında konuşan AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik ise, AK Partili gençlerin seçim döneminde büyük bir özveriyle çalıştıkların vurguladı. Çelik, “AK Partili gençlerimizin seçim döneminde verimli bir çalışma yürüttükleri için teşekkür ediyorum. 1 Kasım’da Allah bize zaferi nasip etti. Şimdi rehavete kapılmadan, çok daha büyük bir enerjiyle çalışmamız gerekiyor. Ben genç arkadaşlarımızla çalışacağımız için çok büyük heyecan duyuyorum” şeklinde konuştu.

1 KASIM’DA YASTIĞA KAFAMIZI RAHAT KOYDUK

AK Parti Antalya Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş da “Bütün çabamız 1 Kasım’da yastığımıza kafamızı rahat koymaktı. 1 Kasım seçimlerini geride bıraktık ama teşkilatımızın her daim dinamik olması gerekiyor. Seçim döneminde eksiklerimiz varsa bu dönemlerde telafi etmemiz gerekiyor. Seçim döneminde İl Başkanımız, Kadın Kolları Teşkilatımız ve biz Gençlik Kolları olarak hep birlikte, birlik ve beraberlik içinde çalıştık. Bu birlik beraberlikte emeği olan katkısı olan İl Başkanımıza teşekkür ediyorum. Rıza Başkanımız, bize her zaman ağabeylik yaptı. Verdiği ve vereceği destekler için tekrardan Rıza Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2015, 17:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83