YÜCEL’DEN KANSER HASTASINA ÖZEL İLGİ

Alanya Belediyesi, kanser hastası Mehmet Kaban’ın evinin önündeki yolu rahatça kullanabilmesi için yolu düzenleyerek beton kaplama ile yaptı.

YÜCEL’DEN KANSER HASTASINA ÖZEL  İLGİ
Alanya Belediyesi, kanser hastası Mehmet Kaban’ın evinin önündeki yolu rahatça kullanabilmesi için yolu düzenleyerek beton kaplama ile yaptı. Kemoterapi için her hafta tedavi merkezine gitmek zorunda kalan hastanın, evinin yolunun dik bir rampa olması nedeniyle çok zorlandığını ifade eden yakınları, Başkan Yücel’e gösterdiği hassasiyet için teşekkür ettiler.

Alanya Belediyesi, engelli ve ağır hasta olan yardıma muhtaç insanların umudu olmaya devam ediyor. Son olarak Hacıkerimler Muhtarı Ramazan Güvercin, Hacıinceler mevkiinde yaşayan ve hastalığı nedeniyle sürekli hastaneye gitmek zorunda kalan Mehmet Kaban’ın evinin önündeki yolun çok dik ve ulaşım açsından çok elverişsiz olduğu şeklindeki talebini Alanya Belediyesi’ne iletti. Hasta ve hasta yakınlarının talebine anında yanıt veren Başkan Yücel, yolun hemen yapılması talimatını verdi.

Hacıkerimler Muhtarı Ramazan Güvercin, “Belediye Başkanımız bir ailenin daha duasını aldı. 130 metre uzunluğunda ve oldukça dik olan hastamızın yolunda iş makinesi ya da beton mikserinin çalışma imkanı yok. Bu yüzden Payallar Hizmet Birimi burada incelme yaptı ve 350 torba çimento getirilerek çalışma başlatıldı. Mahallelilerimizin de yardımıyla beton dökülme işi iki gün içinde tamamlanarak, hastamızın hizmetine sunuldu. Başkanımız Adem Murat Yücel’e ve emek veren Belediye çalışanlarına çok teşekkür ederiz.” ded

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2015, 13:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83