KORKUTELİ'DE BAHÇE BAKIM KURSU

Korkuteli Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi, Korkuteli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve İş-Kur işbirliği ile bahçe bakımı kursuna, 25 kursiyer katılacak.

KORKUTELİ'DE BAHÇE BAKIM KURSU

 Korkuteli Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi, İŞ-KUR ortaklı kurslar açmaya devam ediyor. Korkuteli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve İş-Kur işbirliği ile bahçe bakımı kursuna katılacak kursiyerlerin seçimleri yapıldı.

banner111
 
Bahçe bakımı kursuyla ilgili olarak kursiyerlere bilgiler aktaran Halk Eğitim Merkezi Müdürü Öznur Taşkan; “Bahçe bakımı kursu bitkilerde büyüme ve gelişmeyi takip edebilen, aşıyla üretim yapabilen, bitki hastalıkları ve zararlılarıyla mücadele yöntemlerini uygulayabilen kişilerin yetiştirildiği bir eğitim programıdır. Bu programı bitiren kursiyerler, kazandıkları yeterlilikler doğrultusunda, sebze bahçeleri ve seralarda çalışabilirler, kendi hobi bahçelerinde üretim yapabilirler” dedi.

Kursa katılmak için seçmelere katılan kursiyerler, toplam 26 gün ve 216 saatlik kurs sonunda günlük 20 TL İş -Kur’dan harçlık alacaklar" dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2015, 13:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83