26 OCAK DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ KUTLANDI

Alanya Gümrük Müdürü Zuhal Hazar ve Alanya Gümrük Müdürlüğü personelleri, 26 Ocak Dünya Gümrük Günü kutlamaları kapsamında Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i ziyaret etti.

26 OCAK DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ KUTLANDI

Dünya Gümrük Örgütü’nün ilk toplantısını yaptığı 1953’ten bu yana 26 Ocak, Dünya Gümrük Günü olarak kutlanıyor. Bu çerçevede Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i personelleri ile birlikte ziyaret eden Alanya Gümrük Müdürü Zuhal Hazar, Alanya Gümrük Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi verdi.

banner111
 
YURT DIŞINDAN GELEN MİSAFİRLERE GÜLER YÜZLÜ, NAZİK OLMALIYIZ

Ziyarette, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Gümrük Teşkilatının ülke güvenliği ve ekonomisi açısından vazgeçilmez bir öneme sahip olduğunu belirtti. Kaymakam Tanrıseven, “Özelikle kaçakçılıkla mücadele etmek ve kayıt dışı ekonominin önüne geçmek için Gümrük çalışanlarının görevlerini layıkıyla yapmaları gerekir. Kayıt dışı ekonominin ve kaçakçılığın önlenmesi, Ülke ekonomisine büyük katkı sağlar. Alanya Gümrük Müdürlüğü de bu anlamda oldukça özverili çalışıyor. Ayrıca, yurt dışından gelen misafirlerimizin ilk karşılaştıkları gümrük personelleridir. Gelen misafirlerimize güler yüzlü, nazik davranmalıyız. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin güler yüzünü sizler sayesinde gelen misafirlerimize göstermeliyiz.” dedi. Alanya Gümrük Müdürlüğü'nün çalışmalarını takdir eden Kaymakam Tanrıseven, Türkiye’deki tüm Gümrük Teşkilatı personelinin Dünya Gümrük Günü’nü kutladığını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2016, 11:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83