Alanya’da Armor Club Poligon açıldı

Tosmur Mahallesi, Okul Caddesi’nde, genç işadamı Aykut Akın öncülüğünde faaliyete geçen Armor Club Poligon’ın açılış törenine; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Alanya Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, Alanya Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya Müftüsü İhsan İlhan ile çok sayıda davetli katıldı.

Alanya’da Armor Club Poligon açıldı

Çeşitli ikramlarla başlayan organizasyon, müzik dinletisi ile devam etti. Alanya Müftüsü İhsan İlhan’ın toplu dua yaptırmasının ardından kurdele kesilerek atış poligonunun açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından davetliler işletmeyi gezerek verilen hizmetler hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Katılımcılar, Alanya’ya böyle bir tesis kazandıran Aykut Akın’ı tebrik ettiler.

18 yaşını doldurmuş, psikolojik tutarsızlık göstermeyen, alkollü olmayanlar ile 15 yaşını doldurmuş ve velisi tarafından mesuliyet belgesi imzalanmış herkesin atış yapabileceği belirtildi.

banner111

Poligonun envanterinde çok çeşitli marka, model ve çapta silah bulunuyor. Atıcı dilerse poligona ait silahlardan faydalanacak, dilerse de ruhsatlı tabancası ile atış yapabilecek. Bulundurma ruhsatlı tabancalar için süreli nakil belgesi şartı aranacak. Atış alanı içerisindeki kadro her biri yıllarca kolluk kuvvetleri içerisinde kritik birimlerde görevlendirilmiş, silah konusunda yeterliliği yüksek uzman bir ekipten oluşuyor. İstenildiğinde bu uzman kadrodan özel olarak eğitim alınabilecek. Armor Club Poligon Alanya’ya gelenler ailesi ile birlikte zaman geçirebilecek. Misafirler kendisi atış yaparken diğer aile üyeleri kafeterya, bilardo gibi etkinliklerden faydalanabilecek. Ayrıca çeşitli hediyelik ürün alışverişi de yapabilecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83