Çocuk Koruma Hizmetleri İlçe Koordinasyon Toplantısı yapıldı

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Başkanlığında Çocuk Koruma Hizmetleri İlçe Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Çocuk Koruma Hizmetleri İlçe Koordinasyon Toplantısı yapıldı

Alanya Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda katılımcılara konuşan Kaymakam Ürkmezer ‘’Çocuklarla ilgili herhangi bir işlem, değerlendirme ve çalışmalar söz konusu olduğunda kurumlarımızın en dikkat etmesi gereken konulardan birisi karşıdaki insanın bir çocuk olduğunu ne olursa olsun durumun hassas karşılanması gerektiği ve ona göre çocuklarla ilgili konuların daha da dikkatli olarak değerlendirilmesi gerekmektedir. Çocuklarla ilgili olan konu ve işlemlerde kurumlar arası iletişim ve işbirliği de son derece önemlidir. Hepinize çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum’’ dedi.

banner111

Kaymakam Ürkmezer’in konuşmasının ardından Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik tarafından toplantı gündemine dair katılımcılara bilgilendirme yapıldı. Daha sonra Sosyal Hizmet Merkezi personelleri tarafından katılımcılara ; 2021 yılı İlçe Çocuk Koordinasyon kurulunca; İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Alanya Belediyesi tarafından çocuklarla ilgili yapılan işlem ve çalışmalar hakkında sunum ve bilgi paylaşımında bulunuldu. Toplantı Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü’nün tanıtımı ve gündem önerilerinin değerlendirilmesiyle sona erdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83