Kaymakam Ürkmezer'den miniklere ziyaret

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Tosmur Fatma Özmüftüoğlu İlkokulunda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Kaymakam Ürkmezer'den miniklere ziyaret

Fatma Özmüftüoğlu İlkokulunu ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer ilk olarak öğrencilerle birlikte Bayrak ve İstiklal Marşı törenine katıldı. Törende öğrencilere hitap eden Kaymakam Ürkmezer “Değerli öğrenciler hepinizi selamlıyorum. Öğrencilerimize eğitim hayatlarında destek olmak ve yanlarında olmak için tüm okulları ziyaret ediyoruz. Bugün de sizleri ziyaret etmeye ve beraber kitap okumaya geldik. Kitap okumak çok önemli bir konu o yüzden kitap okumayı ihmal etmemelisiniz. Diğer bir konu ise pandeminin etkilerinden korunmak ve sağlığınız için maske ve hijyen konularına dikkat etmelisiniz, dişlerinizi fırçalamayı da unutmamalısınız. Hepinize iyi dersler diliyorum” dedi.

Bayrak ve İstiklal Marşı töreninden sonra ilkokul 1.sınıf öğrencilerini ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer okuma yazmayı yeni öğrenen öğrencilerin kitap okumalarını dinledi ve çocuklarla sohbet etti. Daha sonra ilkokul 2. ve 3. Sınıfları ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

Sınıf ziyaretlerinden sonra okul öğretmenleriyle toplantı yapan Kaymakam Ürkmezer öğretmenlere hitap ederek “Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile tüm okullarımıza ziyaretlerde bulunuyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde amacımız öğrencilerimizin yanlarında olarak onlara destek vermek. Biliyorsunuz Ahenk Projesi kapsamında öğrencilerimiz için çeşitli faaliyetlerde bulunuyoruz. Öğrencilerimizin akademik başarısı yanında değerler eğitimi, rehberlik faaliyetleri, sosyal, kültürel, sportif alanlarda da gelişimlerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimiz için yaptığımız faaliyetlere eğitimin tüm paydaşlarını dahil ediyoruz. Öğrencilerimizin başarısı için hep birlikte çalışacağız. Hepinize gayretleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.

banner111

Kaymakam Ürkmezer’e okul ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83