Toklu sendikalarla uyum içinde çalışmayı sürdürüyor

Toklu sendikalarla uyum içinde çalışmayı sürdürüyor

banner111

AK Parti heyeti ALKÜ Eğitim Bir-Sen, Alanya Eğitim Bir-Sen ve Alanya Diyanet-Sen’i ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Yüksek Mimar Mustafa Toklu, İlçe Koordinatörü Alparslan Belin ve beraberindeki heyet bugün ALKÜ Eğitim Bir-Sen, Alanya Eğitim Bir-Sen ve Alanya Diyanet-Sen’e ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak ALKÜ Eğitim Bir-Sen Başkanı Abdurrahman Özkösemen’i ziyaret eden AK Parti heyeti daha sonra Alanya Eğitim Bir-Sen Başkanı Mustafa Karagedik’i, Eğitim Bir-Sen Alanya Temsilcisi Abuzer Gündoğar'ı, Diyanet-Sen Antalya Şube Başkanı Ali Özdemir ve Alanya Diyanet-Sen Başkanı Adem Gargılı‘yı ziyaret ettiler. 

Tüm sendikalar ile göreve geldikleri günden bu zamana kadar uyum içerisinde, ortak akılla çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Toklu, “Güçlü Türkiye'ye hizmet yolunda omuz omuza hareket ediyoruz. Sendikalarımızla her zaman istişare kanallarımızı hep açık tuttuk. Sendikalarımızın çalışma hayatı ve sivil toplum alanında yapmış oldukları başarılı çalışmalarınıda dikkatle takip ediyoruz. Her alanda güçlü Türkiye'ye hizmet yolunda sendikalarımızla işbirliği içerisinde hareket ediyoruz. Tek gayemiz ülkemiz ve güzel memleketimiz, bunun için sendikalarımız ile ortak akılla ve uyum içerisinde çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz. 

ALKÜ Eğitim Bir-Sen Başkanı Abdurrahman Özkösemen’e, Alanya Eğitim Bir-Sen Temsilcisi Abuzer Gündoğar’a, Alanya Eğitim Bir-Sen Başkanı Mustafa Karagedik'e, Antalya Diyanet-Sen Şube Başkanı Ali Özdemir'e ve Alanya Diyanet-Sen Başkanı Adem Gargılı'ya nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

SENDİKA BAŞKANLARINDAN TOKLU’YA TEŞEKKÜR

İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu ve beraberindeki heyetin gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını ifade eden Sendika Başkanları, her konuda İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun desteklerini hissettiklerini, ne konu olursa olsun kendilerini geri çevirmediğini ifade ederek teşekkürlerini ilettiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83