'ASFALTSIZ CADDE VE SOKAKLAR ASFALTLA TANIŞTI'

Alanya Belediyesi, mahallelerde asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fen İşleri ekipleri tarafından son 3 günde Türkler ve Avsallar Mahallesi’nde 4 kilometre asfalt yapıldı.

'ASFALTSIZ CADDE VE SOKAKLAR ASFALTLA TANIŞTI'

Bilaller ve Kızılcaşehir Mahallesi’nde ise 7 kilometrelik yolda sathi kaplama çalışması devam ediyor.

banner111
Yıllık çalışma programında mahallelerin yol ve asfaltına yönelik çalışmalara öncelik veren Alanya Belediyesi, hafta sonu da asfalt çalışmalarına devam etti. Çalışmalar kapsamında Türkler, Bilaller, Avsallar ve Kızılcaşehir Mahallesi’nde toplamda 11 kilometre sathi kaplama gerçekleştiriliyor. Bölge halkının büyük beğenisini kazanan asfaltlama çalışmaları Bilaller ve Kızılcaşehir Mahallesi’nde devam ediyor.

“TÜRKLER HALKI ADINA BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR EDİYORUM”

2015 yılı asfalt sezonunun ilk asfaltının Türkler Mahallesi’nde yapıldığını dile getiren Türkler Mahallesi Muhtarı Mehmet Şahin, hafta sonu gerçekleştirilen asfalt çalışması ile Türkler Mahallesi’nde sezon boyunca 25 kilometre asfalt yapıldığını belirterek, ”Bu güne kadar hiç asfalt yapılmamış olan cadde ve sokaklar asfalt ile tanıştı. Türkler halkı son derece memnun.  Halkımız adına Başkan Yücel ve ekiplerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2015, 09:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83