'EĞER ALANYA'YI KIŞKIRTIRSANIZ...'

HDP'nin Ülkü Ocakları binasının tam karşısına teşkilat açmasının olayları tırmandırdığını söyleyen MHP'li Zavlak, "Müslüman mahallesinde salyangoz satmak isteyenlere milliyetçi refleksle karşılık verilmiştir" dedi.

'EĞER ALANYA'YI KIŞKIRTIRSANIZ...'

Millyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Alanya'daki genç kuşak önemli isimlerinden olan, 11 Ocak'ta İlçe Başkan Adayı, 7 Haziran Genel Seçimleri'nde ise Antalya Milletvekili Aday Adayı olan Hacı Mevlüt Zavlak, önceki akşam Alanya çarşı merkezinde başlayıp geceye sarkan olayları değerlendirdi. Zavlak, açıklamasında şunları söyledi: "Galatasaraylılar Derneği'nin 20 adım uzağına Fenerbahçeliler Derneği açılacak olsa hem bölgenin esnafı hem de halkı müsaade etmez. 'Burada her derbi maçı sonrasında olaylar kavgalar olur, maazallah kan gövdeyi götürür' diye. 

banner111
'TEŞKİLATA NEDEN İZİN VERDİNİZ?' 


Dünden beri 'Turizm bitti, sezon gitti' serzenişlerinde bulunanlara soruyorum. Alanya'da Ülkü Ocakları binasının 20 adım uzağındaki binaya BDP İlçe Teşkilatı açılmasına müsaade edilirken neredeydiniz? Öngörüsüz oluşunuzdan mı sustunuz, yoksa bugün farkında olmadan, ya da isteyerek ve bilerek destek çıktığınız HDP'lilere 'Hayırdır, sizin amacınız nedir?' diye sorma cesaretiniz mi yoktu? HDP on binlerce binanın olduğu bir şehirde, 20 senedir orada duran Ülkü Ocakları'nın karşısına parti binası açarken rüzgar ekmiştir ve nihayetinde fırtına biçmiştir'. Peki, sizin sezon başından beri HDP'nin bu şehirde kaç yürüyüş protesto gösterisi ve basın açıklaması yaptığından ve bu faaliyetlerinde de PKK propagandası yapmaktan da geri durmadığından haberiniz var mı? 


'KİMSE ALANYALIYI KIŞKIRTMASIN' 


Eğer yoksa, epey derin uyuyorsunuz. Varsa onlara neden söylemediniz, 'Hayırdır, sezon ortasında derdiniz nedir?' diye. Bu şehirde turizmden etkilenmeyen bir tek sektör dahi yoktur. Dolayısıyla herkes kuyruğundan birbirine ve turizme bağlıdır. Olaylar olup bittikten sonra 'Tüh vah' etmek, acizlenmek yetmiyor. Öngörülü olmak, tedbir almak, sorunları çözüyor. En az sezon ortasında yürüyen HDP'lilerin kendi davalarına olan bağlılıkları kadar, önceliği vatan millet olan başka insanlar da bu şehirde yaşıyor ve maalesef çok zorlarsanız, kışkırtırsanız, sonuç böyle tatsız oluyor."


Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2015, 14:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83