''HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ''

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven ve Alanya Gönüllüleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri çerçevesinde Alanya’da ikamet eden fiziksel ve bedensel engelli bireyleri bulunan aileleri evlerinde ziyaret etti.

''HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ''

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven ve Alanya Gönüllüleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri çerçevesinde Alanya’da ikamet eden fiziksel ve bedensel engelli  bireyleri bulunan aileleri evlerinde ziyaret etti.

banner111
Öncelikle 2 yıl önce motosiklet kazası nedeniyle bedensel engelli olan Mustafa Kamil Özlü'yü ziyaret eden Ceylan Tanrıseven, gencin tedavisi ve gelişim süreci hakkında bilgi aldı. Daha sonra 1934 doğumlu bedensel engelli Eşşe Yıldız’ı ziyaret etti. 81 yaşındaki Eşşe Yıldız ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Ceylan Tanrıseven, bir ihtiyacının olup olmadığını sordu. 

CEYLAN TANRISEVEN ''HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ''

Ailelerle yakından ilgilenen ve tek tek sıkıntılarını dinleyen Ceylan Tanrıseven ailelerin “3 Aralık Dünya Engelliler Gününü” kutlayarak, maddi ve manevi her türlü ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda gerekli tüm çalışmaların yapılacağını belirtti. Ceylan Tanrıseven, ''Size Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in selamını getirdik. Sizlerin sorunları ile yakından ilgileniyor. Hepimiz engelli adayıyız, her alanda engelli kardeşlerimizin önünde bulunan engellerin ortadan kaldırılması, engellilerimizin başkalarına gereksinim duymadan yaşamını sürdüren, üreten, toplumsal yaşama katkıda bulunan bireyler olmalarının sağlanması devletin temel görevidir'' dedi.

Alanya’da ikamet eden fiziksel ve bedensel engelli  bireylerin ziyaretine, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven’in yanı sıra Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik ve diğer yetkililerle birlikte Alanya Gönüllüleri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2015, 19:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83