SİPAHİOĞLU'NA IŞİD TEHDİDİ

El Kaide Terör Örgütü Sorumlusu Moktar Belmoktar, ATV Yönetim Kurulu Başkanı Servet Sipahioğlu'na sosyal medya üzerinden mesaj atarak ölümle tehdit etti.

SİPAHİOĞLU'NA IŞİD TEHDİDİ
IŞİD terör örgütünün El Kaide sorumlusu ve "Tek Gözlü" lakaplı Moktar Belmoktar isimli terörist, Alanya Televizyonu (ATV) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Sipahioğlu ve eşi Melike Sipahioğlu'na sosyal medya üzerinden mesaj atarak ölümle tehdit etti. IŞİD terör örgütü tarafından ölümle tehdit edilen Servet Sipahioğlu ve eşi Melike Sipahioğlu gerekli önlemlerin alınması için konuyu Alanya Emniyet Müdürlüğü’ne taşıdı. Moktar Belmoktar isimli terörist tarafından 20 Kasım tarihinde ölüm tehdidi alan Sipahioğlu, konuyu başta İçişleri Bakanlığı, Antalya Valiliği, Antalya Emniyet Müdürlüğü, Alanya Kaymakamlığı, Alanya Emniyet Müdürlüğü ve Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı olmak üzere 6 resmi kuruma iletti. Ancak olayın üzerinden 12 gün geçmesine rağmen hiç bir yazışmaya cevap verilmedi. 

'KORUMA TALEP EDİYORUM' 

Alanya’nın IŞİD tehlikesi ile karşı karşıya kaldığını belirten Servet Sipahioğlu, aldığı ölüm tehdidi hakkında ilgili kurumlara verdiği dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: "Son aylarda tüm dünyada ve  ülkemizde meydana gelen IŞİD terör örgütünün eylemlerini yakinen takip etmekteyiz. Dünya ve ülkemiz insanını tedirgin eden IŞİD terör örgütü, maalesef ailemi ve şahsımı da hedef almış durumdadır. 20 Aralık akşamı Moktar Belmoktar isimli terör örgütü elemanı olduğunu sandığımız kişi tarafından Facebook hesabıma arkadaş olma isteği gönderilmiş ancak kabul edilmemiştir. Eşim Melike Sipahioğlu tarafından yapılan araştırmada ise bu şahsın IŞİD üyesi olduğunu öğrendik. Bugüne kadar yakından uzaktan hiçbir şekilde ilgimiz olmamasına rağmen böyle nahoş bir durumla karşılaşmamız aile olarak bizleri tedirginliğe itmiş durumda. Yetkililerimizi acil olarak bilgilendirme durumu hasıl olmuştur. Bu düşüncelerle söz konusu terör örgütünün, kişi veya kişilerin ülkemize, bölgemize ve şahsıma herhangi bir zarar vermemeleri adına uyarmayı bir görev bilmekteyiz. Özetle konunun ivedilikle araştırılmasını, hatta korunmamız adına gerekli tedbirlerin alınmasını ve tarafımıza bilgi verilmesini saygılarımla arz ve talep ederim." 

'ALANYA İÇİN SUSTUM'

 El Kaide'nin "Ölüm Makinesi" olarak andığı Moktar Belmoktar tarafından ölüm tehdidi aldığını ancak IŞİD tehlikesinin Alanya'ya sıçramaması için tüm kamu ve kurumlarına konuyu yazılı dilekçe ile ilettiğini söyleyen Sipahioğlu, kendisine ve eşine yapılan ölüm tehdidinin Alanya'ya yapılmış bir tehdit olduğunu söyledi. Sipahioğlu, "Konuyu yetkililere ilettim ancak 12 gün geçmesine rağmen hiç kimse şahsımı ve eşimi aramadı. Bu durum bizi çok üzdü. Ben ve eşim üzerime düşeni fazlası ile yaptık. Bundan sonraki süreç devletimize ve yetkililerimize ait" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2015, 08:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83