O OTEL DÜNYA 3.'SÜ OLDU

Dünyanın en büyük tur operatörlerinden Thomas Cook, yetişkin konsepti Sunprime otelleri arasında yaptığı yılsonu misafir kalite değerlemesinde Alanya’dan iki Sunprime otelini dünya üçüncüsü ve Türkiye birincisi olarak belirledi.

O OTEL DÜNYA 3.'SÜ OLDU
Yılboyu Sunprime otellerinde kalan misafirlerinden elde edilen anketlerin sonucunda verilen kalite ödülünde Alanya otelleri olan Cimrin Turizm İnşaat Şirketi’ne ait Sunprime C-Lounge ve Güçlü Turizm İşletmecilik’e ait Sunprime Alanya Beach aynı puanı alarak üçüncülüğü paylaştı.
İki Alanya otelinin de kürsüde yer alması Stockholm’de yapılan ödül törenine katılan Thomas Cook Kuzey Avrupa temsilcileri tarafından övgüyle karşılandı. 

Sunprime konseptinin gelişmesinde ve misafir memnuniyetinin yükselmesinde gösterilen çabadan dolayı Thomas Cook yetkilileri her iki otele de teşekkür ettiler. Thomas Cook’unadultonly konsepti olan Sunprime, Tayland, İspanya, Yunanistan, Kıbrıs ve Türkiye’deki otellerden oluşuyor. Thomas Cook’un üst segment misafir grubuna hitap eden konsept, sunduğu yüksek standartlarla misafir memnuniyetini en üst düzeye taşımayı hedefliyor.


Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2015, 11:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83