ŞEHİT AİLELERİNE ALTSO'DAN 10 BİN TL

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, şehitlerimiz Abdullah Ümit Sercan ve İbrahim Halil Aksoy için Mardin Valiliği tarafından başlatılan yardım kampanyasına ALTSO Yönetimi olarak 10 Bin TL destek vereceklerini söyledi.

ŞEHİT AİLELERİNE ALTSO'DAN 10 BİN TL
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, son günlerde PKK terör örgütünün haince saldırılar yaptığını belirterek, “PKK tarafından vatanımızın bölünmez bütünlüğüne yönelik alçakça saldırılar bir hayli artmış durumda. Haince kurulan pusularda hayatını kaybeden asker ve polislerimizin haberleri de tüm halkımızın olduğu gibi bizim de yüreklerimizi dağlıyor. Ülkemizin bekası için canını siper eden ve bu uğurda geride eşini ve çocuklarını bırakan tüm şehitlerimize ve yaralanan gazilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Ülkemizin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bu dönemde herkesin, bizlerin huzuru için canını feda etmekten kaçınmayan şehit ve gazilerimiz için elini taşın altına koyması gerektiğine inanıyoruz. Çünkü onlar geride bıraktıkları ailelerini yüce Türk milletine emanet ettiler. Bizlerin görevi de bu emanete sahip çıkmaktır” dedi.

ŞAHİN: “2 ŞEHİDİMİZE 10 BİN TL BAĞIŞ YAPACAĞIZ”

Başkan Şahin: “Babalarını, eşlerini, çocuklarını kaybeden analarımıza ve evlatlarımıza yanlarında olduğumuzu göstermek, onlara bir casino siteleri nebze olsun destek olabilmek adına ALTSO Yönetim Kurulu olarak Alanya’da defnedilen kahraman şehitlerimiz İbrahim Halil Aksoy ve Abdullah Ümit Sercan için Mardin Valiliği tarafından başlatılan kampanyaya 10 bin tl bağış yapmaya karar verdik. Umarız tüm kişi ve kurumlar da ellerinden geldiği kadar bizlerin huzuru, vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını hiçe sayan şehit ve gazilerimize destek olurlar. Bu vesile ile yardımsever halkımıza şimdiden teşekkürlerimi arz ederken PKK terörünü bir kez daha kınadığımızı ifade etmek isterim” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2015, 16:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83