Tırılar'da Başkan Yücel'e sevgi seli

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Tırılar Mahallesi’nde düzenlenen halk toplantısına katıldı. Başkan Yücel, “Tüm bölgelerimiz için 4 yıl önce verdiğimiz taahhütlerin yüzde doksanına el atarak, hiç taahhüdümüz olmayan sayısız hizmet ve projeleri de hayata geçirdik.” dedi. Vatandaşların büyük bir sevinç ve coşkuyla karşıladığı Başkan Yücel’e, Mahalle Muhtarı Orhan Güler, hizmetleri için teşekkür etti.

Tırılar'da Başkan Yücel'e sevgi seli
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Tırılar Mahallesi’nde düzenlenen yemekli halk toplantısına katıldı. Tüm mahallelinin katıldığı toplantıda muhtar Orhan Güler ve vatandaşlar Başkan Yücel’e mahallelerinde yapılan yatırım ve hizmetler için teşekkür etti.

“OKULUMUZDAN CAMİMİZİN ÇATISINA KADAR YAPILDI”

Muhtar Orhan Güler, “Mahallemizden yaylalarımıza kadar yol, menfez ve asfaltımız yapıldı. Eskiden kış aylarında yayalarımıza gidemezdik.  Ama şimdi ne zaman istersek gidiyoruz. Çünkü yollarımız yapılarak asfaltlandı. 10 kilometre asfalt yapıldı. Camimizi çatısından mahalle meydanı ve çardağa kadar yapıldı. Kendilerini halk toplantımıza davet ettik. Bu vesile ile teşekkür etme fırsatı bulduk. Bütün hizmetleri için bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

“DOĞU BÖLGESİNDEKİ HİZMETLERİMİZİ, DÜĞÜN SALONU VE DEMİRTAŞ KÖPRÜSÜ İLE TAÇLANDIRIYORUZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kırsal mahallelere 4 yıl önce verdikleri taahhütleri ile birlikte hiç taahhütleri olmadığı halde pek çok noktada hizmet verdiklerini belirtti. Başkan Yücel şöyle devam etti:  “Eksik olan yapılması gereken ne varsa elimizden geldiğince yapmaya çalıştık. Doğu bölgelerinin kırsalında ve yaylasında daha önce hiç girilemeyen yerleşim alanlarına ulaşarak bölgenin tamamını vatandaşlarımız için yaşanılabilir hale getirdik. Eğitim, altyapı, yol ve asfalt çalışmalarına ağırlık vererek ulaşılabilirliği sağladık. Daha önce söylediğim gibi merkezdeki okullarda ne varsa aynısı kırsala taşıdık. Park, oyun alanları, sosyal alanlar ile çocuklarımızın sosyal gelişimlerine katkı sağlamaya çalıştık. Merkezde hayal olan başta teleferik olmak üzere pek çok projeyi hayata geçirdik. Kırsaldaki tüm bu hizmetlerimizi, Demirtaş merkezde projelendirdiğimiz sosyal tesis ve düğün salonu ile taçlandırıyoruz. Yine Demirtaş köprüsünün ihalesini yaparak bu yıl ulaşıma açmayı hedefliyoruz.” dedi.
Başkan Yücel, sık sık alkışlarla kesilen konuşmasının ardından vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2018, 17:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83