'YARDIMA MUHTAÇ KİMSE KALMASIN'

Alanya Gönüllüleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in eşi Ceylan Tanrıseven öncülüğünde Alanya Öğretmenevi'nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

'YARDIMA MUHTAÇ KİMSE KALMASIN'

 Geçtiğimiz yıl Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in eşi Ceylan Tanrıseven öncülüğünde kurulan Alanya Gönüllüleri, geçen yılın genel bir değerlendirmesini yaparak 2016 yılının yol haritasını belirlemek üzere Alanya Öğretmenevi'nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler.

banner111
Kahvaltıda, geçen yıl yapmayı planladıkları birçok faaliyeti gerçekleştirdiklerini vurgulayan Ceylan Tanrıseven, önümüzdeki yılda Alanya Gönülleri olarak faaliyetlerini sürdüreceklerini belirtti. 

''HEDEFİMİZ İNSAN MEMNUNİYETİ''

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in eşi Ceylan Tanrıseven, ''Geçen yılki toplantılarımızda planladığımız faaliyetleri sizlerle birlikte yaptık. Umarım bu yıl geçen yıldan çok daha güzel faaliyetler icra edeceğiz. Hedefimiz insan memnuniyeti. Risk altındaki çocuklara yönelik Alanya Gönüllüleri, Kamu Kurum ve Kuruluşları ile birlikte yeni bir proje başlattık. Alanya'da yardıma muhtaç hiç kimse kalmaması için var gücümüzle çalışmalıyız. Katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum'' dedi.

''TOPLUMUN ÇEŞİTLİ KESİMLERİNE ULAŞTINIZ''

Alanya Gönüllüleri'nin buluştuğu kahvaltının sonuna katılan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven şunları kaydetti, ''Sizleri tebrik ediyorum. Toplumun birçok kesimine ulaştınız, hizmet ettiniz. Çabalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yılda yeni projelerle çalışmalarınızın devamını bekliyorum'' dedi.

Konuşmasının ardından Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve eşi Ceylan Tanrıseven, Alanya Gönüllüleri'ne teşekkür belgesi verdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2015, 13:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83