ALİ TAKAVUT'TAN ALANYA SÖZÜ

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i ziyeret eden CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, "Her şey Alanya için. Alanya'nın menfaatleri için herkes bir araya gelebilmeli" dedi.

ALİ TAKAVUT'TAN ALANYA SÖZÜ

 Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle CHP Alanya İlçe Başkanlığı görevini devralan Ali Takavut ve CHP ilçe Yönetim Kurulu üyeleri Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti. 

banner111
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, CHP Alanya İlçe Yönetiminin demokratik bir kongre gerçekleştirmiş olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine yeni görevlerinde başarılar diledi. 

TANRISEVEN: AMACINIZ ALANYA'MIZA HİZMET ETMEK OLSUN''

Ziyarette bir konuşma yapan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Bu bir bayrak yarışıdır. Biri bırakır diğeri alır. Sizde diğer başkan'dan bu bayrağı devraldınız. Göreviniz boyunca inşallah Alanya'mız için güzel şeyler yapacağınıza inanıyorum. Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru. Burada partilerimizle diyalog içerisinde Alanya'mız hizmet noktasında çalışılmasını bekliyor ve temenni ediyorum. Sizlerde yeni bir aşkla, heyecanla geldiniz inşallah ekibinizle beraber Alanya'mıza güzel şeyler katarsınız. Amacınız Alanya'mıza hizmet etmek olsun" dedi.

CHP İlçe Başkanı Ali Takavut ise, "Demokrasinin vazgeçilmez unsuru siyasi partilerdir. Siyasi partiler halka hizmet etmek için kurulmuştur. Sizlerle işbirliği içerisinde güzel bir şekilde çalışacağız. Bunun teminatını veriyorum. Her şey Alanya için. Alanya'nın menfaatleri için herkes bir araya gelebilmeli. Sizin öncülüğünüzde Alanya'nın menfaati için herkes bir araya gelmelidir" dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2015, 15:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83