KOMŞU MUHTARLARDAN CAFER HOCA'YA TAM DESTEK

MHP Antalya 4’üncü Sıra Milletvekili Adayı Cafer Uyar, Gazipaşa Öğretmevi’nde muhtarlarla bir araya geldi.

KOMŞU MUHTARLARDAN CAFER HOCA'YA TAM DESTEK
Uyar’a Antalya Milletvekili Mehmet Günal, İlçe Başkanı Mehmet Yüksel ve partililer de eşlik etti. Kahvaltının ardından bir konuşma yapan Uyar, MHP olarak Alanya’daki başarılarını anlatarak kendisinin demokrat bir yapıya sahip olduğunu belirtti. Herkesin siyasi görüşüne saygı duyduğunu ancak destek istediğini ifade eden Uyar, siyaseti kendi çıkarları için değil devleti ve milleti için yaptığını vurguladı. 

Uyar, “Ömür dünyada vereceğim hesabı bu dünyada düşünüyorum. Helalı haramı bilmeden ya da bildiği halde kendine yontanlar da var. Elhamdülillah MHP mensupları kişisel çıkarlarını elinin tersi ile iterek siyaset yapıyor. MHP’de siyaset yapanların arasında Çanakkale’de şehit olan dedelerimize, Sakarya nehrinde kıpkırmızı akan kanın sahiplerine, Sarıkamış’ta donan dedelerimizin ruhuna layık olma duygusu vardır. Dumlupınar’da, İnönü’de, Büyük Taarruz’daki ya da bin yıl evvel Malazgirt’teki ruh neyse MHP’deki ruh da odur” dedi.
 
Çocukluk yıllarında bir mezarlık ziyareti sırasında oradan aldığı bir çöpe babasının “Burası beytülmal. Herkesin malından bir çöp koparamazsın, haram” diyerek itiraz ettiğini hatırlatan Uyar, “İşte MHP mezarlıktan bir çöp koparılmasının kişiye getireceği faydanın haram olduğuna inanan bir zihniyetin mensuplarıdır. MHP bu anlamdaki bir anlayışla ülkenin yönetilmesine taliptir. Sizlerden ülkeyi yönetmeye talip olarak destek istemekteyiz. Siyaseti bu mantıkla yapmayanlara destek vermeyin” diye konuştu. “Son 13 yılda destek verilen bu iktidar neler yaptı?” diyerek Ak Parti’ye yönelik eleştirilerini sıralayan Uyar, ülkede yaşanan bütün acıların, yolsuzluğun, adaletsizliğin, hukuksuzluğun sorunluluğunun Ak Parti’ye ait olduğunu söyledi. 

Son 15 günde okullara asgari ücretle çalışacak hademe seçiminde bile Ak Partili olup olmadıklarına bakıldığını söyleyen Uyar, “Bu adaletsizlik bile bunların iktidardan alaşağı edilmesine sebeptir. Hademenin siyasi görüşüne göre ayrım yapan bir zihniyetin artık bu millete verebileceği bir şey yoktur. Ak Parti ilçe teşkilatlarının verdiği listeyi milli eğitim müdürünün eline verip diğerlerinin kapı dışarı edilmesinin ne vicdanla, ne ahlakla, ne Müslümanlıkla bir alakası yoktur” diye konuştu. 

Kendisinin hiçbir şahsi çıkar derdinde olmadığını, MHP’nin de vatanı ve milleti için var olduğunu söyleyen Uyar, “Ya MHP’ye destek verirsiniz MHP Türkiye’nin sigortası olmaya devam eder. Ya da bölüp parçalamak için gayret gösterilen ülkemize bir tekme de siz vurusunuz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 14:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83