'BÜTÜN ÜLKE AÇIK HEDEF HALİNE GELDİ'

CHP Alanya İlçe Teşkilatı dün Ankara'da yapılan hain saldırı nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlar için bugün Atatürk Anıtı'nda toplandı.

'BÜTÜN ÜLKE AÇIK HEDEF HALİNE GELDİ'

 Ali Takavut şöyle konuştu:

banner111
'Bugün burada Ata'mızın huzurunda, bu kara günü lanetlemek, teröre ve şiddete bir kez daha hayır demek için toplandık. Dün Ankara'nın merkezinde, herkesin gözü önünde bir kez daha acımasız bir saldırı yaşanmış, resmi açıklamalara göre 37 kişi hayatını kaybetmiş, 125 kişi yaralanmıştır.

Son beş ay içinde sadece Ankara'da patlatılan bombaların ve kaybedilen canların, yüzlerce yaralının sebebi olanlar, benimsedikleri iç ve dış politikaları nedeniyle bütün ülkeyi açık hedef haline getirenlerdir.


'SALDIRI ÖNCESİ İSTİHBARAT ORGANI NEREDEYDİ?'

Dağ kadrolu, PKK bombacı teröristini özellikle 29 Ekim tarihi seçilerek beraat ettiren, IŞID'in tırlarla mühimmat ve bomba yıllamasına göz yuman, Ankara'daki bu üç saldırının birinde bile istihbarat organının haberi olmayan, patlamadan 10 dakıika sonra cenazelerimizin isimleri bile belli olmadan yayın yasağı getiren, tek söylemleri tehdit ve kınama olan bu hükümeti bizde kınıyoruz. 

'BİRİZ VE BERABERİZ'

Birlik ve beraberliğimizin bozulmaya, ayrıştırılmaya çalışıldığı, iç savaşa doğru sürüklenmeye çalıştığımız, faşistlik tohumlarını yerleştirmeye çalışanlara inat buradayız, biriz ve beraberiz.




'KARANFİLLER TIP BAYRAMI İÇİNDİ'

Bugün elimizde karanfilleti Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanları için hazırlamıştık. Fakat bu kara günde, maalesef sağlık emekçilerimiz yaralanan yüzlerce vatandaşımız için uğraşıyorlar. Yaralanan vatandaşlarımızın bir an önce sağlığına kavuşmalarını umut ediyor, ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet , yakınlarına da baş sağlığı diliyoruz.

'SORUMLULAR DERHAL İSTİFA ETMELİDİR'

Kızılay'da gerçekleşen bu hain saldırıda ihmali bulunan, İçişleri Bakanı ve Emniyet Genel Müdürü başta olmak üzere tüm sorumlular derhal görevden alınmalı, halkının can güvenliğini sağlamaktan aciz olan, attığı her adımda daha fazla acı ve gözyaşı yaratmaktan başka bir işe yaramayan hükümet derhal istifa etmelidir.'

Ali Takavut' un konuşmasının ardından Atatürk Anıtı'na karanfiller bırakılarak etkinlik son buldu.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 12:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83