CAFER HOCA OLAYLARLA İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU

MHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Cafer Uyar Alanya'da yaşanan olaylarla ilgili ilk kez bir açıklama yaptı. Uyar, herkesin sakin olması gerektiğini söyledi.

CAFER HOCA OLAYLARLA İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Aday Adayı Cafer Uyar Alanya'da yaşanan olayları sosyal medya hesabı Facebook üzerinden bir açıklama yaparak değerlendirdi. Uyar mesajında sağduyu çağrısında bulundu.

İşte Uyar'ın açıklaması:

Eğer duyarlı olmazsak, eğer duygu ve öfkelerimize hakim olamazsak ve eğer kuru ile yaşı ayırt etmezsek eğer sonuna kadar güvenlik güçlerine, hukuka güvenmeye devam etmezsek; terörden, PKK zulmünden kaçarak bizimle yaşama arzusu ile buralara gelip yerleşen vatandaşlarımızı ayırtetmeksizin,PKK sempatizanı yerine koyup gönüllerini kırarsak, BOP projesine hizmet ederiz. ARAP BAHARI dedikleri, kara kışla, kan denizine çevrilen Müslüman Arap ülkelerinden sonra,sıranın bize geleceğini TAA en başında söylemiştik. Biliyoruz ki şimdi sıra bizde, Türkiye'de.Türk İslam aleminin hamisi, üniter devlet, Türkiye'de. BOP 'çular düğmeye bastılar. Özerkçiler harekete geçtiler. Öyleyse uyanık olmak zorundayız. Gençlerimize ve öfkelerimize hakim olmak zorundayız. SAKİN OLMAK DURUMUNDAYIZ. BOP VE PKK'nın İSTEDİĞİ BİR TEK GÖZ, BİZ ELİMİZLE iki göz vermiyelim. Onların istediği etnik kavga, ayrıştırma ve iç savaş. Ekmeği kızartmışlar bizden üzerine yağ sürmemizi bekliyorlar. Biz asla bu fırsatı vermememiz gerekiyor. Yoksa Bahar denilen yaz sıcağında kavrulacağız. SAKİN,SAKİN, SAKİN..

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2015, 15:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83