ÇELİK'TEN BİR MÜJDE DE ÇİFTÇİLERE

AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarını Antalya’nın Korkuteli ilçesinde sürdürdü. Genç milletvekili Çelik, Korkuteli’de armut bahçesinde çalışan işçilerle bir araya geldi ve işçilerle beraber armut topladı. Çelik, işçilere tarım alanında yapmayı planladıkları projeleri anlattı.

ÇELİK'TEN BİR MÜJDE DE ÇİFTÇİLERE
Korkuteli’de seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik’e ziyaretlerinde, AK Parti milletvekili adayı Hakkı Beşkazalı ve Korkuteli ilçe teşkilatı eşlik etti.

Armut bahçesinde çalışan işçilerle bir araya gelen Çelik, işçilerle bir süre sohbet ettikten, sonra onlarla beraber armut topladı. Merdivenin başına çıkan genç milletvekili, bir kova armut topladı. Armutları özenle koparan Çelik, tarım işçilerinin ne kadar zor bir iş yaptığını dile getirdi.


Çelik ve işçiler armut topladıktan sonra beraber tatlı yedi. Her daim halkın içinden olan ve her daim halkım milletvekili olacağını dile getiren AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Sena Nur Çelik, 1 Kasım seçimlerinin ülke için öneminden bahsetti. Çelik “AK Parti olarak, bu bereketli toprakları alın terleri ile işleyen siz çiftçilerin ve tarım işçilerinin emeğine sahip çıkmaya, sizlerin refahını arttırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Mevsimlik tarım işçilerinin ve Bağ-Kurlu çiftçilerin sosyal güvenceden daha kolay faydalanmaları için gerekli çalışmaları yapacağız. Gübreden ve ilaçtan alınan KDV’yi kaldırıp, sulama birliklerinin daha etkin çalışmasını sağlayacak, tarımsal işletmelerin ekonomik olarak sürdürülebilir büyüklüğe ulaşması için destek vereceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2015, 14:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83