"Evet CHP'yi Kılıçdaroğlu'ndan kurtarır"

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu daha güçlü ve daha zengin bir Türkiye için Anayasa değişikliğini bu kez Kepez'de mahalle mahalle anlatmaya devam etti.

"Evet CHP'yi Kılıçdaroğlu'ndan kurtarır"
Atay Uslu kendisinin hazırladığı görsellerle Antalya'da en doğusundan en batısına adeta tam saha, alan taraması yaparak  Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini  anlatıyor. 

Milletvekili Atay Uslu Kepez'in Emek mahallesinde geniş katılımlı toplantıdaki konuşmasına "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine Evet diyorum.  Çünkü Antalya'yı Seviyorum, Türkiye'yi seviyorum"  diyerek başladı. 

TEK ADAMLIK GÖRMEK İSTEYEN CHP'YE BAKSIN

“Tek adamlık” iddialarını da eleştiren Atay Uslu, “Diktatörlük manipülasyonuna sığındılar, aynı nakaratı söyleyip duruyorlar.  Yeni sistemde, seçimle iş başına gelinen bir yapının ve  sorumlu, yargılanabilir Cumhurbaşkanlığı'nın var olduğunu ya bilmiyorlar yada yalan söylüyorlar..

Tek adamlık görmek isteyenler CHP'ye baksınlar. 7 yılda 7 seçim kaybeden ve - Chp milletvekili Sayın Muharrem İnce'nin ifadesiyle 250 yıl iktidar olamayacak- CHP genel başkanı Sayın Kılıçdaroğlu hala o koltukta, o makam araçlarında sefa sürüyor.  Halkoylamasında milletimizin vereceği Evet kararı ile birlikte CHP'deki bu yapıda değişecek. Evet kararı, CHP'yi de değişmez tek adamlık anlayışından kurtaracak.  Yeni sistemle birlikte kazanan en çok 2 dönem kalacak. Kaybeden hemen gidecek. " dedi.

SORUMLU VE SORGULANABİLİR CUMHURBAŞKANLIĞINA EVET

Yeni sistemde cumhurbaşkanının iki dönemden fazla görev yapamayacağını belirten Atay Uslu şunları ifade etti: “ Şu anda 82 Anayasası hükümlerince Cumhurbaşkanı yetkili ama sorumsuz. Artık hem sorgulanabilir  hem sorumlu cumhurbaşkanı olacak. Cumhurbaşkanı hakkında soruşturma açılabilecek ve her suçtan yargılanabilecek” 

Atay Uslu katıldığı toplantılarda yeni Anayasa'yı anlatmanın yanında vatandaşların sorunlarını da dinliyor ve  bürokratik mercilerde görüşmeler yapıyor, anlık çözümler üretiyor. 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere AK parti milletvekilleri, İl Başkanı Rıza Sümer ve belediye başkanları  sahada adeta adam adama pres ile çalışmaları yaparak, başarılı bir şekilde yeni sistemi anlatma çalışmaları  herkes tarafından takdirle karşılanıyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2017, 12:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83