MHP'DEN MUHTARLARA MAAŞ MÜJDESİ

MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya seçim çalışmalarını sürdürdüğü Kaş'ta muhtarlar ile bir araya geldi. Başkan Kaya, MHP iktidarında muhtarların maaşlarını en az bin 400 lira'ya çıkaracaklarını, azalara da 150 lira huzur hakkı vereceklerini söyledi.

MHP'DEN MUHTARLARA MAAŞ MÜJDESİ
1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışma temposunu arttıran MHP Antalya İl Başkanlığı ve Milletvekili adayları tam kadro saha çalışmasını sürdürüyor. Her ilçe'de farklı bir ekiple yapılan çalışmalarda esnaf ve sivil toplum kuruluşları ziyaret edilerek MHP'nin seçim beyannamesi anlatılıyor. Önceki gün MHP Milletvekili adayları Ahmet Selim Yurdakul, Tarkan Akıllı, Mehmet Cüneyt Güzel ve Neşe Gül ile Kaş ilçesinde ziyaretlerde bulunan MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya ve Kaş İlçe Başkanı İsmail Şah Yılmaz akşam yemeğinde Kaş muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Kaya, MHP iktidarında muhtarlarında hak ettiği imkanlara kavuşacağını belirterek, 1Kasım'dan sonra Türkiye'de huzur ve güvenin yeniden inşaa edileceğini söyledi.

Muhtarlara yönelik yaptığı konuşmasında MHP'nin seçim vaatlerini de açıklayan MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya , "Tüm muhtar kardeşlerime sesleniyorum; maaşlarınızı 1400 liraya çıkaracağız, ihtiyar heyetine 150 lira huzur hakkı vereceğiz. Köy odaları ve mahalle muhtarlıkları hizmet bürolarının yapım ve zorunlu giderlerini il özel idareleri ve belediyelere yaptıracağız. Muhtarlarımızı belediye toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlandıracağız. Ve muhtarların il genel ve belediye meclislerinde temsil edilmelerinin önünü açacağız. Muhtarlarımız, siyasi çıkar uğruna başkalarının yazdığı kirli senaryolarda oynamayacak kadar şahsiyet, asalet ve şeref sahibidirler. Hava soğuduğunda gölge veren ağaçlar unutulur. Muhtarlarımızı samimiyetle kavramayanlar, gizli planları bittiğinde hatırlamayacaklardır. O yüzden tüm muhtarlarımıza ve Antalyalı hemşerilerimize çağrıda bulunuyorum. Gelin ülkenin geleceğine oy verin" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2015, 15:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83