'YAPILAN SAYGISIZLIK TÜRK MİLLETİNEDİR'

MHP'nin Alanya'daki genç kuşak isimlerinden, 7 Haziran ve 1 Kasım Seçimleri sürecinde Antalya Milletvekili Aday Adayı olan Hacı Mevlüt Zavlak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Amerika ziyaretinde Türk Milletine yakışır bir şekilde karşılanmamasının, Türk Milletine saygısızlık olduğunu söyledi.

'YAPILAN SAYGISIZLIK TÜRK MİLLETİNEDİR'
Haber: Buse ÇALIK

MHP'nin Alanya'daki genç kuşak isimlerinden, 7 Haziran ve 1 Kasım Seçimleri sürecinde Antalya Milletvekili Aday Adayı olan Hacı Mevlüt Zavlak konuşmasını şöyle sürdürdü:
'Siyasete atıldığım günden beri her seçimde karşısında çalıştım. Allah'a şükürler olsun ki tek bir oyum bile ona nasip olmadı, lakin ben vermesemde ülkemin insanlarının oyu ile o makama seçildi. Bu durumda oy vermemiş olsam bile bütün Türk halkı ile birlikte beni de temsil ediyor.

Onu sevmiyor, beğenmiyor, hatta güvenmiyor olsam bile Amerika ziyaretinde şahsına değil Yüce Türk Milletine yakışır biçimde karşılanmamış olmasını kınıyorum.
Yinede özeleştiri yapmadan da geçemeyeceğim. Eğer ki,vaktiyle Amerikan askerleri Irak'da askerimizin başına çuval geçirdiklerinde gerekli tepkiyi hükümete bırakmayıp Türk Halkı olarak sokaklara dökülerek ve Amerikan mallarını boykot ederek gösterebilseydik bugün yine aynı hükümetin nezdinde aşağılanmazdık.' 

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2016, 10:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83